Egy eritreai férfit megkéseltek szerdára virradó éjszaka Róma külvárosában az ott található migránstábor lakói és A negyven éves afrikai férfit a veséjén szúrták meg, nincs életveszélyben. A késelés Róma külvárosában, a Tiburtino-negyedben történt, ahol a Vöröskereszt üzemeltet befogadó központot többségében eritreai, szudáni és szomáliai menedékkérők számára. A tábor nyitott, a bevándorlók elhagyhatják azt. A római ügyészség vizsgálatot indított a történtek tisztázására. A beszámolók ellentmondásosak, az egyértelmű azonban, hogy a tábor lakói és a tábor közelében élő olaszok az utcán összeszólalkoztak és a vita tettlegességig fajult. Egyes szemtanúk szerint az eritreai kövekkel dobált meg római fiatalokat, akik rokonaikat hívták segítségül, és a verekedésben szúrták meg a férfit. Más szemtanúk szerint helyi lakosok és migránsok csoportja csapott össze, utóbbiak üvegekkel és botokkal felfegyverkezve. Egy olasz nő azt állította, a migránsok túszul ejtették és órákig...

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Kínlódsz kis buta, kínlódsz? Ma ismét szopás-péntekre nyitottál!
quadrocopter
@durbincs: Kínlódsz kis buta, kínlódsz? Ma ismét szopás-péntekre nyitottál!
quadrocopter
@durbincs: Kínlódsz kis buta, kínlódsz? Ma ismét szopás-péntekre nyitottál!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: No te féreg...ez is abból a húszból van,amit a buszsöfőr cikk alá böfögtél,igaz???
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Anyád a féreg, aki homokért b*szott a sivatagba - kis maflám! Amennyiben nem tudsz uralkodni a beteg idegeiden, kurd seggbe anyádat! Megszokta!

Százezrek között akad 10-20 te majom? Rögtön összefosod magad, te f@sz?
quadrocopter
@durbincs: Kínlódsz kis buta? Ma ismét szopás-péntekre nyitottál! Mert te megérdemled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.