Amerika kénytelen lesz valamilyen megoldást találni Észak-Korea kezelésére. Sok lehetőség nincs, főleg, ha el akarják kerülni több millió ember halálát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Ezt csak Oroszország illetve Kína tudja (le)kezelni!
karma1
Hat mar nagyon ideje volt, hogy ennek a gyerekes hulyenek kitekerjek a kezebol a twittert...Azon kivul, hogy nem melto az USA elnokehez, mint kommunikacios eszkoz, segiti az ellenseget is trump agyi allapotanak a felmereseben, megiteleseben is...
RonaGyuri
a dolog realitása kb. annyira telitalálat, minthogy Guam tőlük Délre lenne. Egyébként ha Guamra lőnek akkor is csak Japán felett lehetséges, vagy kanyar rakétára lenne szükség! =))
r2d2
Ezt csak Oroszország illetve Kína tudja (le)kezelni!
sokanvagyunk
Micsoda? - Golfütővel egy kicsit nehéz lesz visszaütni - mert már csak ez a játékszere maradt meg az elnöknek -, hisz még a Twittert is elvették tőle. :)
karma1
@sokanvagyunk: Tevedsz,... Ott van meg a pocse is... :o))) (bocs a vulgaritasert, de maskepp nincs ertelme...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.