Filmbe illő randi lehetett az, amelyben szerepet kapott egy finom vacsora után egy jó nagy adag széklet a fürdőszobaablakba kenve, egy beszorult randiparter és egy teljes tűzoltóbrigád. Na, de mindezek után volt-e következő találka?

Csodálatos elsőrandis történettel kápráztatta el a világot egy Liam Smith nevű bristoli diák és barátnője, aki érthető okokból nem szerette volna, ha a sajtóba kerül a neve. 

A pár ugyanis egy klasszikus elsőrandis vacsora után a fiú lakásán kötött ki, de a történet itt nem úgy folytatódott, ahogy ilyenkor szokott. A lánynak ugyanis beindította a bélmozgásait a vacsora, így igénybe vette a vécét, de valami oknál fogva több húzással sem sikerült leöblítenie a székletét.

És ekkor valamiért jó ötletnek tartotta, hogy kínjában fogja, és kidobja a fürdőszoba ablakán.

Nem nyert

A végtermék ugyanis ahelyett, hogy szándékai szerint lehullott volna az ablak mögötti világítóakna jótékony sötétjébe (ahol aztán hetekig szagolhatta volna egy egész ház, de ettől most tekintsünk el), bepottyant a fürdőszoba dupla ablakának rétegei közé. És ez bizony két nyithatatlan üveglapot jelent.

És itt még nincs vége

A nő ugyanis nem tudott mit tenni, visszament a szobába és bevallotta randipartnerének, mi történt, majd együtt próbáltak megoldást találni a problémára.  A srác elment kalapácsért, de a lány közben úgy gondolta, menti a menthetőt, hogy legalább az ablakot ne tegyék tönkre, és megpróbált valahogy odaférni a kellemetlen csomagért. Természetesen végül be is szorult.

Randipartnerének így nem maradt más választása, mint minden diszkréciót sutba vágni és kihívni a tűzoltókat, akik – "miután összeszedték magukat" – írja a srác a közösségi oldalon –, kimentették a lányt a szorult helyzetből. Eközben szerencsére a sokat látott duplaüvegű ablak is betört. Képeket a helyszínről a BBC oldalán talál. 

Jó, de ezek után randiznak még???!?!

Mr. Smith igen jó gyomrú és humorú fiatalember lehet, mivel ilyen apróságok nem tántoríthatják el egy jól induló (?) kapcsolat folytatásától. Igen, azóta már megtörtént a második randi, melynek részletei szerencsére egy lapba sem kerültek be, a fiatalember lovagiasan csak annyit árult el: "Nagyon jól éreztük magunkat, de persze korai volna még megmondani, ő-e az igazi. De tényleg jól passzolunk, ő pedig egy igazán szeretnivaló lány. És az egyik legnehezebb részen mi már most túl vagyunk".

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Eléggé morbid történet. A srác bevállalós típus, fene tudja: gusztus dolga

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.