A kormányzat óva inti az Európába készülő állampolgárait a szállodáktól, szórakozóhelyektől, éttermektől, vallásos épületektől, parkoktól, nagy tömegeket vonzó eseményektől és a repterektől. Szóval mindentől, amit egy potenciális turista igénybe kell hogy vegyen, vagy szeretne.

Az Egyesült Államok  kormánya weboldalán figyelmeztetést intézett állampolgáraihoz, amelyben felhívja mindenki figyelmét: Európában "továbbra is" terrorcselekmények várhatók – írja az Independent.

A "továbbra is" nyilván a közelmúltban Barcelonában és Turkuban gyors egymásutánban történt támadásokra utal, és figyelmeztet minden Európába készülő amerikait, hogy "legyenek éberek", mert az extremisták bárhol és bármikor "figyelmeztetés nélkül" támadhatnak. A Franciaországban, Spanyolországban, Svédországban, Nagy Britanniában és Finnországban történt esetek alapján pedig világos, hogy az ISIS az egész kontinenst fenyegeti. Főleg a kontinens szállodáit, szórakozóhelyeit, éttermeit, vallásos helyszíneit, parkjait, nagy tömegeket vonzó eseményeit, oktatási intézményeit, repülőtereit, szóval ez alapján a kedves amerikai állampolgárok, ha esetleg Európába jönnének, leginkább menjenek azonnal haza.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.