Mert ha változtatni már nem tudsz valamin, ami úgyis bekövetkezik, legalább próbálj röhögni rajta.

Jelenleg úgy tűnik, hogy napokon belül lecsap és iszonyú pusztítást végez Amerika partjainál az átlagos trópusi viharból 5-ös erejűvé nőtt Irma hurrikán. Az érintett államokban már megkezdték a lakosság evakuálását a hatóságok, szóval mindenkinek oka volna többé-kevésbé akár pánikolni is, de vannak, akik ehelyett inkább úgy döntöttek, szemberöhögik a sorsot.

A Facebookon létrehozott "Mindenki irányítsa a ventilátorait a hurrikán felé és fújjuk el!" esemény oldala arra szólítja fel a résztvevőket, amit a neve is világosan állít: hogy ventilátorokkal próbálják eltéríteni a feléjük száguldó forgószelet – írja a Charlottestories.com.

Ventilátorokkal fújnák el Irmát a floridaiak

Jó sok ventilátorral

Joshua Stanaland viccces kezdeményezéséhez már 58 ezren csatlakoztak, fotókkal dokumentálva, hogyan szállnak majd szembe a feléjük száguldó Armageddonnal.

Stanaland részletes használati utasítást is közöl felhívásában, hogyan és milyen eszközökkel kell az aktivistáknak meghátrálásra kényszeríteniük Irmát, de szigorúan figyelmeztet: "Nem vállalunk semmilyen felelősséget a kilyukadt tüdődért, ha esetleg saját erőből próbálkoznál". A helyiek szeptember 7 és 13 közt fognak ventilátorharcot folytatni Irma ellen, de a felkészülésről készült fotók és videók már most elárasztották az esemény falát.

 

Sőt van, aki már még tovább gondolta a dolgot: pár perce megjelent az Áraszd el vízzel a saját otthonod, hogy a hurrikánnak már ne kelljen ezért eljönnie!" társrendezvény is.

Címlapfotó: Pixabay / JacMac34 CC0

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Állítólag a világ értelmesebb része ez - és tartják is magukról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.