Sokba került az adófizetőknek egy olyan 25 éves nigériai deportálása, aki steyerországi szállásán randalírozott és egy rendőrt megsebesített. A deportálásnak semmi haszna nem volt, mert szeptember hatodikán már ismét ott volt, és Linzben elfogták. Bécsbe jött és ismét deportálták. Augusztus 21-én e nigériai szálláshelyén rendőrökre támadt és az egyiket olyan súlyosan megsebesítette, hogy az már szolgálatra képtelen volt. A nigériai kijelentette, „Ausztriában maradok”. Augusztus 22-én Bécsben tartották őrizetben, majd két nappal később Milánóba reptették, ahol először fogták el „illegálisként”. Állandóan azt hajtogatta, hogy „Ausztriában maradok”. És szeptember 6-án ismét ott volt.

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@durbincs: Szerencsére személyesen még eggyel sem találkoztam. A deli határmenti kis faluban láttam az átcsörtetéseik undorító,és romboló nyomaikat,pedig ott csak átvonultak. Kb ilyet hagy egy tornádó maga után. Mondjuk ott a tetőket nem érték el. Én is azt mondim,hogy kvóta ide vagy oda,egy sem akar önként itt élni. Még is ha Orbán rá bólint,mert a pénzért bár mit,akkor viszont azért az 1300 emberért felelőséggel tartozik mad az állam,hisz papírjaik,ujjlenyomatuk alapján itt kell élniük. Nem tudom ezt hogy oldják meg,de én is attól tartok,hogy annyi pénzt fognak/hó kapni,mint ha Germanyban élnének. Akkor viszont itt vér fog folyni
cikicakk55
@kokopelli: Ezek már induláskor ki lettek oktatva,hogy Magyarországra még véletlen se. Itt csak a nyomor és a diktatúra,ráadásul az éhbérért is dolgozni kell. Most olvastam a neten,hogy Mutti lebukott . Arab ,Pastu, meg még egy nyelven sugároztak rádió adást.Azt ígérték nekik,hogy lakást,házat,biztos megélhetést biztosítanak nekik,ha hozzájuk mennek. Ezt már tavaly is hallottam,csak aztán elült a dolog.
kokopelli
@cikicakk55: teremészetesen,meg egy Benz-t vagy BMW-t! Más gondja sincs!
Ő maga meg szolgálati lakásban lakik! A csepeli haver küldött egy kis filmet
róla! Ha elkapod az időt futhatsz vele meg a férjével az Alpokban a sípályán,és
dumálhatsz is velük! Ettől a haveromtól hallottam,hogy Ilmenauban dolgozott
mint kezdő fizikus,ahol a haver is egy párszor volt Pestről!Nem úgy mint a Viktor! :--(
Nem kell mindent elhinni!...én még sohasem választottam CDU/CSU-t! :--)
Pálinkás Pál
Valami libsi árulja el...az ilyen tetvet miért nem lehet "menekülés"' közben lelőni???
cikicakk55
@kokopelli: Nem ide tartozik,de 1973-74-ben én is Ilmenauban dolgoztam. Thüringia,csodálatosan szép hely. Akkor még DDR Erich Honekkerrel az élen. Válaszolok a témával kapcsolatban is. Én sem szavaztam soha a CDU/CSU- ra,már csak azért aem mert Magyarországon élek. Nem is ismwrem az ottani pártokat. Merkelt is csak mint bajkeverőt ismertem meg. Nem tudom mi a konkrét igazság,de ha tényleg Ő hívta őket,kár volt Európát ilyen szarba keverni.
silber13
@durbincs: De senki nem vette komolyan, hogy a migráns csoegát borogassák bele a tengerbe, anélkül, hogy egy ujjal is hozzájuk nyúlnának! És akkor aztán úszhatnak! Ha meg nem úsznak,a tengerben vannak ám érdeklődő "halacskák"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.