Már a német média is felfigyelt azokra a bevándorlókra, akik olyan országokba repültek nyaralni, ahonnan elvileg üldöztetés miatt menekültek el Németországba. A Deutsche Welle a német támogatási rendszer arcátlan kihasználásának gyakoriságát és a rajtakapott migránsok büntetéseit vizsgálta meg. Csak idő kérdése a felülvizsgálat A lap egy augusztus 27-i írásban helyi jelentésekre hagyatkozva megírta, hogy Baden-Wüttenbergben a külügyi intézet összegyűjtötte 100 olyan menekült adatait, akik többször is hazautaztak a szülőföldjükre, de közben ragaszkodtak menekültstátuszukhoz.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Equus1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos libsik..lehet hozzászólni okosat a cikkhez!!!Miért is menekült a féreg ha utána a segélyből holydayre hazaugrik?
Lepényleső
Ez benne van a pakliban,nagy lyukú a rosta,de így is fennakadtak rajta,az első géppel,vagy gyalog vissza?
1magyar
A szemét német vezetéssel csak az unios tagországok nem tudnak megbirkózni, az idetelepült sáskák meg röhögnek a hülyéken.
Kihasználják a bugyutaságukat.
wagabund
..."a német támogatási rendszer arcátlan kihasználásának gyakoriságát és a rajtakapott migránsok büntetéseit vizsgálta "...

ugyanaz a bamba rendszer vizsgálja a visszaéléseket, mint amelyik ezt az igen pofátlan lehetőséget felkínálta a vadembereknek...csoda, hogy a fritzeken nyerítve röhög az összes bevándorló?

ezt a merkelt remélem elzavarják a választásokon. ő okozta európa elestét.

szerintem.
Csizmás Kond
Nem a migráncs a hibás hanem a gurgulázó merkelboszorka...na őt kéne odamenekíteni de sürgősen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.