Nem megölni, megölelni akarta volna a rettegő pergetőt környék nevezetessége, akit mindenki szeret simogatni. Hatalmas vadkan támadott meg egy horgászt Visegrádon, kilométereken át üldözte címmel írtunk hétfőn cikket annak a pecásnak a kalandjairól, aki videóra is vette, ahogy egy jókora vaddisznó, aki a Duna partján, pergetés közben lepte meg őt, kilométereken át fut a rettegve menekülő sportember kocsija után. De nekem kapásból gyanús volt, hogy a disznó kicsit sem tűnt agresszívnak, a fenti cím után éppen ezért azzal kezdtem a cikk címlapos ajánlóját, hogy Vagy csak barátkozni akart vele? A videó alapján mindkét lehetőség elképzelhető. Hát mára kiderült, hogy beletrafáltam. Előbb olvasónk, Bence írta meg nekünk, hogy a környék jól ismert lakója egy szelid disznó, aki talán azonos azzal, aki annyira megrémítette Fishfucker felhasználót, hogy autóval meneküljön előle: Nem állítom, hogy ez nem egy teljesen vad vaddisznó, de lehet hogy nem az. Tudomásom szerint él egy...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Haznal nevelt vaddisznot nem engednek ki az utcara, meg akkor sem, hogyha tud irni-olvasni, es szereti, ha simogatjak, mert VADDISZNO.kulonben pedig a hazi sertes is kepes egy gyereket is felfalni, ha az veletlenul jatek kozben beteved az olba. (2-3 eves gyerekrol van szo. Megtortent esetrol is tudok.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nevemnick: En csak a Majus 1 Ruhagyar termekeit ismerem behatobban...:o))) A Voros Oktober az nem "ferfi ruhagyar " volt? (De tenyleg VOR-nak roviditettek)
nemkati
@karma1: Nem éppen az időátállításra gondoltam, inkább arra, hogy nálatok most kezdődik a nyár, míg itt meg pont könnyes (esős) búcsút veszünk tőle. :(
Bár, az esős évszak talán csak a jövő héten kezdődik, most éppen viszonylag enyhe az idő. ¤
karma1
@nemkati: Ne irigyelj, Kedves, tavaly volt 3 nap nyar, oszt annyi...:o(( Itt allandoan olyan az idojaras, mintha a legdilisebb aprilisban elnel 11 honapot, aztan lesz 2 het talan nyugodt, kellemesebb - mondjuk mint egy kellemes majus -, aztan ket het meleg , de ez sem kanikula, hanem 18-22 fok, amit kb. 30-38 foknak erzel a paratartalom miatt, ami kb. 95 %-os...;o)) Ezzel egyutt meg lehet szokni ezt az idojarast. A muskatlim egesz evben viragzik, meg az arvacskak, szegfuk, rozsak is, csak lassabban hozzak a viragukat...:o))) A Day Light Savings mindig az oraatallast jelenti nalunk.
nemkati
@karma1: Hát oké, akkor nem is irigykedek. Az egész évben virágzó muskátli azért nem lenne rossz, csakhát a muskátlinak is kellene egy kis pihenő. :)
karma1
@nemkati: Hagyom ot pihizni, telen szinte egyaltalan nem locsolom, hogy a gyokerei ne fagyjanak szet, akkor nem is hoz olyan sok viragot, de mindig mindegyik to muskatlin van 2-3 virag igy is...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.