Kiemelten kezeli a magyar nemzeti konzultációt a Soros-tervröl az Európai Bizottság – válaszolta Jean-Claude Juncker EB-elnök Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő levelére. Ujhelyi István pénteken megkapta Jean-Claude Juncker EB-elnök válaszlevelét – mondta az atv.hu-nak az MSZP-s EP-képviselő. A válaszlevél szerint Frans Timmermanns alelnökre szignálták az ügy vizsgálatát, aki a hivatalos választ a napokban küldi majd meg Ujhelyinek. A szocialista képviselő írásban kérdezett Junckernél az Orbán-kormány által veszélyesnek ítélt, és Soros Györgynek tulajdonított tervre, amiről nemzeti konzultációt indul. Azt kérdezte, igaza-e az, hogy a bizottság felső határ nélküli kötelező kvótamechanizmust akar a tagállamokra kényszeríteni; minden migráns 9 millió forintot kap majd fejenként; minden évben egymillió migráns befogadását akarják, illetve hogy létre akarnak hozni egy európai bevándorlási ügynökséget, ami elvenné a tagállamok jogosultságát a bevándorlási ügyekben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán (mondani nem mondta. csak így viselkedik): "A mi jelszavunk: - erőszak és megtévesztés. Politikai ügyekben csak az erőszak győzedelmeskedik, különösen ha az államférfiak számára fontos képességben van elrejtve. Az erőszak legyen az alapelv, a megtévesztés és ravaszság pedig a követendő irányvonal ama kormányok számára, melyek nem akarják koronáikat valamely új hatalom lábai elé helyezni. "
Csizmás Kond
" Frans Timmermanns alelnökre szignálták az ügy vizsgálatát, "
..vagyis a választ még ők sem tudják ???
tudode
Olyan mindegy, kettő, három, hogy MIKET ÜZEN BÁRKI ennek a FELCSÚTI RÉMNEK, hiszen úgy működik MENTÁLISAN, mint az öreganyánk, AMIT AKAR MEGHALL, legfőképp az elismeréseket, oszt. AMI SÉRTI, BÁNTJA előkapja a két fülét, oszt. EGYIKEN BE, A MÁSIKON KI.
.
Megy ELŐRE, HÁTRA az ő sajátságos, egyre duzzadó FEJE, ráncosodó ORCÁJA, és időnként VÁLTOZÓ SZÍNŰ csalafinta szeme után, klf. GRIMASZOKAT VÁGVA!
.
Ime a gyűjtemény:
.
ORBÁN KÉNYSZERMOZGÁSAI (friss)
www.youtube.com/watch?v=tp486MxQETg
.
Olyan mókás, SZÓRAKOZTATÓ lenne, HA A ZSEBÜNK, ÉS AZ IDEGRENDSZERÜNK NEM BÁNNÁ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.