A Párbeszéd elnöke készen áll, hogy akár az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje legyen. „Mindent el tudok képzelni, először is ki kell találni a politikai stratégiát: nekem mindegy, hogy húzom vagy tolom a szekeret, de készen állok a feladatra” – jelentette ki Karácsony Gergely a Párbeszéd elnöke hétfő kora délutáni budapesti sajtótájékoztatóján, arra a kérdésre válaszolva, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy az ellenzéki oldal támogatja a miniszterelnök-jelöltségét. Zugló polgármestere lapunk kérdésére válaszolva azt is elmondta, hogy a szocialistáktól nem kapott konkrét megkeresést, hogy legyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Korábban Botka László tárgyalási felhívása kapcsán volt kapcsolatfelvétel a két párt között, melynek témája az egyéni választókerületekben való indulás lett volna. Mint mondta, Botka László visszalépését sajnálja, de az a szövetségi politika, amit Szeged polgármestere meghirdetett, nem vezetett eredményre: „Sajnálom, hogy így alakult és sok időt...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Igèn, èn is sajnálom, hogy így alakult. Karàcsony jò jelölt lehetne, de őt is tönkretennè a buta, irigy bagàzs.
sokanvagyunk
Hát nem mindegy - ha a szekeret árok felé állítják, azt bizony bolond ember húzza csak, a szövetségesnek hitt bizony tolni fogja...
Eladott Ország
A lényeg hogy egy irányba húzzák vagy tolják a szekeret. Csak ne akkor abrakoljunk, ha indulni kell! Gebéből lesz a táltos.
bencemacska
Karácsony, te sem láttál szekeret! A szekér nem autó!
Akkor van igazad, ha azt gondolod, hogy elölről csak húzni lehet, hátulról meg tolni!
Csak lehet ám elölről is tolni, hátulról meg húzni VISSZAFELÉ!
És még fék sincs rajta. Ha lejtőn vagyunk! még megtartani is nagyon nehéz.
Azt se szabad elfelejteni, hogy általában ökrök(!) vontatják, a húzással, tolással nekik lehet segíteni. És közben biztatni is kell őket!-:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.