Nagyon régóta garázdálkodnak nagy hatalmú szexuális ragadozók a filmiparban, Harvey Weinstein ügye most fordulatot hozhat. Harvey Weinstein ügye mérföldkő lehet az A-listás zaklatások és szexuális erőszak hosszú történetében. Nagyon úgy tűnik, hogy Hollywood ezentúl már nem söpörheti le magáról sötét ügyeit, itt most generációk állnak szemben egymással, akik vagy maguk voltak ragadozók, vagy áldozatok, vagy olyanok, akik tudták, mi történik, de nem beszéltek róla.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@karma1: Drágám, hát azt kell mondjam hogy szó sincs bezzegről, hisz én jóval idősebb vagyok nálad és akkor sem volt másképp. Sőt !
karma1
@RonaGyuri: Nem hinnem, hogy "joval" idosebb lennel nalam, de tudod, hogy en is csak huzogatom az oroszlan bajszat, vagy ahogy felenk mondjak, "pulling your leg"...:o))))
sokanvagyunk
Lányok, előnyt kovácsolni a szépségből és producert molesztálni nem bűn?
RonaGyuri
@karma1: ezt az oroszkán bajszát dolgot én másképp ismerem; eszetlenül vagánykodni! =))
karma1
@RonaGyuri: Hat a Franzstadtban az "oroszlan bajszat huzogatni" azt jelentette, hogy a vegsokig elmenni, incselkedni valakivel, (aki aztan ki is torhet, es jol be is huzhat nekunk).
Bocsi a vulgaritasomert, de az eszetlenul valo vaganykodasra szinten a fent nevezett korzetben azt szoktuk mondani, hogy "XY mar megint nagyfaszoskodott", (esetleg csinalt valami mutatvanyt a bringajaval, vagy egykerekezett a motorjaval, ami aztan kiugrott alola, vagy hasonlokat csinaltak).
Mondom, ez a IX. keruleti nyelvjaras...:)
RonaGyuri
@karma1: hát be kell valljam, hogy vári pontosabban várkörnyéki gyerek vagyok, bár sajnos az utóbbi 30évben óbudai száműzetésemet töltöm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.