Egy férfi belehalt a sérüléseibe. Az incidens - amely a Scotland Yard szerint nem terrorakció volt - annál a metrómegállónál, a Parsons Green-inél történt, ahol egy hónapja egy metrószerelvényen házilag készített pokolgép robbant fel. A hatóságokat magyar idő szerint este fél 9-kor értesítették a késelésről. Egy férfi meghalt, két másik sérültet kórházba vittek. A rendőrség lezárta a környéket. Az ügyben egyelőre nem tartóztattak le senkit.

(Forrás: hvg.hu, durbincs által)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@durbincs: Csetri, nekem nem kell villognom az iskoláimmal, mert van, hiszen mint mondtam nem vagyok politikus, hogy diplomát hazudjak. Az meg hitelesebb lenne Orbántól, ha nem Európát, hanem Magyarországot védené a saját rejtett erőforrásaitól, (hiszen erre esküdött fel, ha ér valamit is az esküje), sőt ha nem szabadította volna ránk a szavazóbázisát, a romániai cigányokat, talán picit hiteles is lehetne. Így nem tudom miért veszélyesebb számunkra a londoni késelő, mint a nyócker cigánya, vagy a csongrádi tanyán az öregek nyakát elvágó román cigány, vagy a csavarhúzóval szurkáló borsodi dakota. Tudom az a dolgod, hogy hülyítsd az erre fogékony szerencsétleneket, de nagy lehet a nyomor a mini. elnök körül, ha olyanokra is rászorul a göbbelsi munkában mint a te fajtád.
durbincs
@nezelodo: de mi-köze ennek a Londoni késelő Vikingekhez ?
lám lám már a tanyán járunk magánál ? pocskolja már be magát vízzel a kerekeskútja vedriből? .
még kipukkantja itt magát , mint a piros lufi ?
azt még kiderülnek az itt használt más nickje is? tehetségtelen ovi-ba nem járt ,tanyasi Brutus ?
nezelodo
@durbincs: csetri nem locsolkodok kútból mert a gazdádnak megint eszébe jut a kútadó, abból meg lévén egymillió db aminek az adójára ácsingózik az éhes családja... (mindig jó ötletet adsz az olvasónak, baj lesz belőle). Hát mit ne mondjak népszerű lenne vele a kampányban...
1magyar
@nezelodo: De neked még több ilyen migri kéne? Nem elég ami már régóta itt van és nem integrálódott? Még akarsz?Rosszabbakat?
nezelodo
@1magyar: Azt hol olvastad tőlem kolléga, hogy szeretnék migrákat? Az elkötelezettségeddel nincs bajom csak a szövegértéseddel, hogy ezt olvastad ki a hozzászólásaimból, vagy csak igen dús a fantáziád?
durbincs
@1magyar: a herélt az ,csak klónkázik ő az ilyen kerge ,beteg gondolkodású ?
nem igaz kappan ? hát ordít az akcentusod ? ovi kerülő ? pocskolja nem tudott rományba ?ej -ej?
de a Brutost csak tudja, ha iskolába se járt ?
A Pál utcai fiuk meg kb a Holdra-utazás magánál ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.