Orbán Viktor a Csillagok háborújából, egy titkosszolgálati úton felpörgetett szkinhed számból és egy leleplezett hamisításból gyúrta össze ünnepi beszédét. Üzeni: enyém a nyelv, a valóság nem számít. Minden évben a tavalyinál is durvábbat kell mondania Orbán Viktornak, nehogy úgy tűnjön, hogy már nincs mi ellen harcolni. Nehogy a közönség elhiggye, hogy nem a végóráit éli Magyarország. Nehogy ne nézzenek el neki mindent cserébe azért, hogy megvédi a lakosságot a teljes pusztulástól. Ez az idei október 23-i beszédében sem volt másképpen. A feladatot megoldotta, és közben olyan kulturális előképekhez nyúlt, amelyekkel még meglepetést is tudott okozni. A végén már nyíltan öltött nyelvet a valóságra, büszkén mutatva, hogy az általa előadott katyvasz elemei semmit se számítanak, csak a hatékonyságuk a fontos.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Minden évben a tavalyinál is durvábbat kell mondania Orbán Viktornak, nehogy úgy tűnjön, hogy már nincs mi ellen harcolni. Nehogy a közönség elhiggye, hogy nem a végóráit éli Magyarország. Nehogy ne nézzenek el neki mindent cserébe azért, hogy megvédi a lakosságot a teljes pusztulástól." Orbán a beszédében ugyanis jelezte, hogy tudja, hogy hetet-havat hord össze, de ez nem számít. Hívei így is éljeneznek. Hasít a VIKTOR- VIKTOR! (
karma1
Amig loszar van, addig vereb is akad ra...:o((
Aztan a vereb bepipul, es nekimegy a 24.hu ujsagirojanak,... A noi vereb meg esernyot is hasznalt...:o))))
Yoda69
A videkrol felbuszoztatott birkaknak tok mindegy volt mit mond a taho. Azok akkor is eljenezeve tapsoltak volna, ha a geci a Mein Kampf-bol olvas fol nemetul.
karma1
@Yoda69: A Mein Kampf meg me'g passzolt volna is a szemelyisegehez (vagy legalabb a szemelyisegzavarahoz...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.