A kiküldött munkavállalók ügyében sikerült szétrobbantani a visegrádi négyeket, a franciák örülhetnek. Kisebbségben maradt Magyarország a kiküldött munkavállalókról szóló szabályozás módosításával kapcsolatban – írja a BruxInfo. A kérdésről a hétfő éjszaka, 12 órányi tárgyalás után döntött a foglalkoztatási miniszterek tanácsa. Pedig a kezdethez képest jelentősen puhult is Magyarország, illetve a visegrádi négyek álláspontja, a magyar kormány mégsem adta a szavazatát a megszületett kompromisszumos javaslatra. A magyar kormány képviselőjén kívül még Lengyelország, Litvánia és Lettország is nemmel szavazatott, míg a britek, az írek és a horvátok tartózkodtak. Az elvárt minősített többség azonban így is megvolt. A franciák vezette lobbinak ugyanis sikerült támogatásra bírnia a cseheket és a szlovákokat – értesült a brüsszeli szakportál. Vagyis a végén nem is volt már meg a közös visegrádi álláspont, amelyet Magyarország dolgozott ki, és amelyről a magyar kormány egyeztetett a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na, akkor ennyit a sokat hivatkozott egységes visegrádi álláspontokról! Egy mese ismét megbukott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
V4? Nevetséges. Már csak V1 azaz Magyarország létezik az aljas és velejéig romlott vezérével Orbán Viktorral és agyhalott fanatikusaival, akik a totális nyomorba és a halálba kergetik a többséget.
lusta
Babiš már közzétette a legfontosabbakat. EU és NATO kötelezett és a cseh kormány az uniós politika teljes támogatója.
Clavigo
Szegény Orbán elvtárs...Már megint a fejére szartak..
karma1
@Clavigo: Ha olyan hulye, hogy mar a sajat elkepzeleseibe is kepes beleszarni, akkor ne is csodalkozzon...
nezelodo
Húha! Nem szeretnék azok helyébe lenni, akikre rákeni a környezetében a felelősséget! A Lendvai utcában pedig lehet, hogy megint nagy üzlet van kilátásban az irodabútor gyártóknak!
lusta
Közben erről nem is olyan rég szajkózták a hazai propagandisták, hogy a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárnak köszönhetően a V4 egységesen fellép bla, bla, bla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.