Az indiai, pakisztáni és afgán migránsoknak enni-inni adtak, aztán tompánál átkísérték őket a határon. A Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei az M6-os autópálya Sárközi pihenőhelyénél 15:10 körül intézkedés alá vontak egy furgont és a sofőrjét. A raktérben 37 ember volt, akiknél nem voltak iratok, így nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a 45 éves szerb állampolgárságú sofőrt és a magukat indiai, pakisztáni és afgán állampolgárságúnak valló embereket a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították. Fotó: police.hu A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szerb férfi ellen büntetőeljárást rendelt el embercsempészés gyanúja miatt. A rendőrök intézkedtek a migránsok egészségügyi ellátásáról és enni-inni adtak nekik. A rendőrök később a tompai határrendészeti létesítmény kapuján kísérik át őket – írja a police.hu.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@libellle: ..große Klappe,nichts dahinter! Igazi Orbán melldöngetés! Mire is fizetné az
EU a számla felét,ha még az átkelőhelyeken sem tudnak ellenőrizni? Balph@ßok!
karma1
hogy lephetett be az orszagba ez az embercsempesz? Na, orban, cseszheted a keritesedet, ha a hataroreid egy kalap szart ernek...
Embercsempeszt leultetni gyorsitott eljaras utan 30 evre, az autot azonnal vonohorogra vonni , a legkozelebbi roncstelepre elszallitani, es gyufaskatulya mereture preselni. Ugyanigy tenni minden jarmuvel addig, amig el nem megy a kedvuk a csempeszestol.
De ha a magyar hatarorok csak kisergetni tudnak?
libellle
@karma1: Ismeröseink voltak egy honappal ezelött Magyarországon. Már uton voltak haza és az Osztrak-Magyar határon az osztrák határörök szintén egy serbiai busban nyolc papirok nélküli személyeket állitottak meg. A kérdésre, hogy most ezekkel mi fog történni, mondták a határörök, hogy vissza Magyarországra a szélhamos miniszterelnökük mindenkit beenged. Ez azon a napon nem az elsö volt és bizonyára nem is az utolso, hogy vegig autoznak papirok nélkül Magyarországon és Serbiabol belépnek Magyarországra. Na kellett jó sokaig várakozniuk a határon.
kokopelli
@libellle: ..große Klappe,nichts dahinter! Igazi Orbán melldöngetés! Mire is fizetné az
EU a számla felét,ha még az átkelőhelyeken sem tudnak ellenőrizni? Balph@ßok!
papa.49
A csempészeket ott helyben főbe lőni, mindjárt nem lenne jelentkező sofőrnek egy se !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.