Észak-déli irányú gázvezeték magyar-szlovák szakaszának megépítéséről írtak alá szándéknyilatkozatot hétfőn Kassán. MTI-híR Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter és Peter Žiga gazdasági miniszter látta el kézjegyével az együttműködési szándéknyilatkozatot az Eastring gázvezeték projektről a történelmi városházán Robert Fico szlovák miniszterelnök jelenlétében. Az aláírást követő sajtótájékoztatón mindkét miniszter azt hangoztatta, hogy az új vezeték mérsékelheti országaik függőségét az orosz gáztól. Az új vezeték román és bolgár gázt szállít majd, a tervek szerint évente 30-40 milliárd köbmétert - mondta Peter Žiga. Szijjártó Péter reményei szerint Magyarországoz és Szlovákiához hasonlóan minden közép- és dél-európai ország elkötelezett lesz az új nyomvonal létrehozásában. Kiemelte, hogy Közép-Európa energiaellátásának biztonságához több vezeték, jobb összeköttetés, az észak-déli vezeték és új gázforrás is szükséges, az infrastruktúra fejlesztése az...

Forrás: bumm.sk
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Agyhalott Debil
@durbincs: Miért hazudsz Durcsi?:( Elmentél tegnapelőtt és azóta nem reagálsz semmire. Tudtam itt megtalállak!. Azt hitted azért, mert a népligetben fiatal fiúkra portyázol még titokban marad, amit tettél velem. Én kitárulkoztam neked te meg ellopod az egésznpi bevételemet, aztán meg összeszarva könyörögsz az ajtóm előtt, hogy te igazából meleg vagy csak nem tudod elviselni magadat azért vagy ilyen szívtelen! Elég volt! Ne keress többet!
Agyhalott Debil
@durbincs: Én azt hittem mi vagyunk szép pár, tudod, hogy csak az önkép zavaros kis farkú palik jönnek be, mint te Durbi! Miért vagy ilyen "passzív"-agresszív velem a forró hétvégénk után??? :(
Agyhalott Debil
@durbincs: Imádom ahogy a tükör előtt pózolsz anyám tűsarkújában egy fecskében és egy egész ubival a popszidban. Tudom, hogy miután leraktad itt a melót csúszni-mászni fogsz a ligetben a lábam előtt..:)
Agyhalott Debil
@durbincs: Miért tagadsz le? Téged csinálgattalak, miközben te tűsarkúban Sindy Lauper-t énekelgetsz. Ja és baromira unom, hogy közben el kell játszanom, hogy apád vagyok!!!
Agyhalott Debil
@durbincs: Most miért sértegetsz tudod, hogy nemátalakítóm volt. Igen kiheréltek te bunkó. Ez viszont nagyon is tetszett neked hétvégén és azt mondtad te is ezen gondolkozol, de úgy nem fogsz kelleni előre szólók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.