A dán bevándorlási miniszter, Inger Støjberg North Zealand szigetén tett látogatást, de a rendőrségnek és biztonságiaknak kellett közbeavatkozniuk, hogy a politikus kijuthasson a központból. Amikor híre ment a környéken, hogy a miniszter Sjælsmarkba érkezett, nagyobb tömeg érkezett oda.

A miniszter iraki kurd menekült családdal beszélgetett, akiknek elutasították a honosítási kérelmét, ezután vált egyre dühösebbé vált a tömeg. Közel 40 fős csoport akart a miniszter asszonnyal beszélni.

A testőrök és a rendőrség tartotta távol őket, a dán DR csatorna felvételein egy dühös nő látható, aki az épület előtt támadt a miniszterre, a testőreit is lökdöste, majd az autójába szálló miniszter kocsija elé vetette magát, ami elsodorta.

Forrás: Index.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
@Pálinkás Pál: egyébként nem értem, hogy miért libsi az, aki utálja a Főcigányt?
Ő nem ugyanekkora paraszt, mint ezek?
(a libsik amúgy is csak 1% körül vannak, nem valami mértékadó)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ez közelebb van, mint Dánia:

"
Megöltek egy idős férfit és nőt Sopronban
Holtan találtak lakásukban egy idős férfit és nőt a rendőrök Sopronban. A gyanú szerint az idős emberek bűncselekmény áldozatai lettek."

"
Hős utcai droggal ölte meg barátját egy férfi
Új pszichoaktív anyag keverékét fecskendezte be barátja nyakába egy 35 éves férfi. A szertől a 45 éves férfi azonnal rosszul lett, és rövid időn belül meghalt."

"
Kormánypárti önkormányzati képviselők randalíroztak Vácon
Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt nyomoz a váci rendőrség, miután néhány héttel ezelőtt kormánypárti önkormányzati képviselők randalíroztak a város utcáin."

"
Megöltek egy férfit Dombóváron
Megöltek egy 57 éves férfit Dombóváron csütörtökön, a gyilkossággal élettársát, egy 29 éves nőt gyanúsítják - közölte honlapján a rendőrség."

"Késelés és lincselés is történt a Fradi-Debrecen meccsen
Alig, hogy a B-közép nemrég megegyezett Kubatov Gáborral…"

Ezeket hogyan viseled? A menekült fing qrwa büdös, de a hun fing az nem?
Pálinkás Pál
@karma1: Abbol a 30 ezerből hány randalírozik Magyarországon??
karma1
@Pálinkás Pál: Talan meg kellene kerdezni a Fopotrohost, igaz, lehet hogy ugyanolyan eredmenyre jutna, mint a megmentett 1000 kopt kereszteny csaladdal...
Elmeletileg akar mindannyian is lehet, hogy Magyarorszagon vannak, de az is lehet, hogy egyetlenegy sem - de a felelosseg akkor is teljesen orbane'...Az o engedelyevel, tudomasaval arulta rogan-habony offshore cege a letelepedesi kotvenyeket.
Pálinkás Pál
@karma1:" Ha."...meg "lehet"...tényeket légyszíves...hágy kötvényesről hallottál aki megtámadott valakit...???...mindamellet persze hogy orbán sara,és váltás után kidobni őket,pénzüket az orbán klán lefoglalt vagyonából rendezni.
Klubtag
@karma1:"...Az o engedelyevel, tudomasaval arulta rogan-habony offshore cege a letelepedesi kotvenyeket."...szvsz ezek un. "fehérgallérosok", nem randalíroznak, de ettől még kártékonyak és veszélyesek. Elsősorban Európa szívébe vágynak - vagy gyanús körülmények között meggazdagodni, vagy a szélsőséges csoportokat támogatni, Magyarország vezetőeit ez egyáltalán nem érdekli, amíg jelentős hasznot húzhatnak egyesek ebből a szennyes üzletből.
Ugyanúgy nehéz leleplezni őket, mint ahogyan az orbán klán bűnös gazdagodására sincs közvetlen bizonyíték. Elég egyértelmű és igazolható az, hogy hogyan teremtette meg ez a kormány a hozzá 2002. óta hűséges hívek anyagi gyarapodásának mocskos feltételeit a társadalom többi - kiszolgáltatott - tagjának hátrányára.
karma1
@Pálinkás Pál: Lehet, hogy pont azok "mukodnek" eppen most nyugaton meg Amerikaban, akik magyar segitseggel kaptak nyugatra szabad utat az unios utazasi papirjaikkal,...
Egyebkent nem kell ahhoz olniuk, hogy korrupcios , fekete uzletekbe bonyolodhassanak, kiemenekitve a kozpenzeket offshore cegekbe orban nevere, illetve ugy, hogy azokhoz a penzekhez kesobb csak orban ferhessen hozza.
Te is jol tudod, mirol beszelek, ugyhogy nem kell csusztatnod...:o))
Az utolso mondatod kivalo: ez lenne a legjobb megoldas, bar mar ott tarthatnank!
De szerintem az az ido is el fog jonni...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.