Orbán Viktor picit elkezdhet szorongani, mert a lengyelek egy lépéssel közelebb kerültek az EU-ban atombombának nevezett 7-es cikkely réméhez – ennek végén a szavazati jogukat is elveszthetik. A 7-es cikkely élesítéséhez még két lépcsőt kell megugrani. Magyarország ellen hasonló eljárás folyik. 438-152 arányban, 71 tartózkodás mellett a szigorúbb határozattervezet mellett döntött az Európai Parlament Lengyelország ügyében: a testület elkezdni előkészíteni a 7-es cikkely szerinti eljárás megindítását Lengyelországgal szemben. Az orbáni politika legnagyobb barátja, a lengyel kormány ellen az utóbbi évek fejleményei miatt kezdődhet az eddig még soha be nem vetett, atombombának is hívott EU-s szankciós eljárás. A jóváhagyott határozat szerint az elmúlt évek fejleményei az uniós értékek súlyos megsértésének egyértelmű kockázatát hordozzák magukban Lengyelországban. Az EP ezért utasítja belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságát (LIBE), hogy készítsen különjelentést...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Az ember csak a fejét kapkodja...követelik, hogy fogadj be idegeneket, követelik, hogy a tízgyerekes cigánynak összkomfort ellátást biztosíts, követelik, hogy csak tőlük kérj hitelt,...és mindezért olyan árúval fizetnek ami náluk selejt sőt ga nem azt teszed amit mondanak még meg is bűntetnek...és még csodálkoznak hogy van aki a kommunizmust sírja vissza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Az ember csak a fejét kapkodja...követelik, hogy fogadj be idegeneket, követelik, hogy a tízgyerekes cigánynak összkomfort ellátást biztosíts, követelik, hogy csak tőlük kérj hitelt,...és mindezért olyan árúval fizetnek ami náluk selejt sőt ga nem azt teszed amit mondanak még meg is bűntetnek...és még csodálkoznak hogy van aki a kommunizmust sírja vissza.
kripton
Ez az atombomba egy pettyhüdt lufi. Csak a libsi média hazudja valami veszélyes eszköznek. Az érvénybelépéshez minden tagállam (namégeccer: MINDEN TAGÁLLAM) egybehangzó szavazata szükséges. Ha mások nem is, mi elvetjük. Velünk szembeni alkalmazását pedig a lengyelek. A liberrált csodafegyver elszáll, mint a sunnyogó tojásszagú fing.
Kérédés?
kripton
@quadrocopter: Jobban fél az EU annál hogy ezt meg merje tenni! Véglegesen és már nyíltan az orosz-kínai érdekszférába kényszerülnénk, és mindenki számára látható lenne, hogy az EU-n kívül is van élet. És még jobb is, ment benne.
A keleti nagyhatalmaknak érdekük, hogy ez bizonyosodjon be, és kedvet kapjanak más országok is.
wagabund
@kripton: hát az a kérdés, mi lesz azokkal, akik vért izzadva erőlteik a korlátlan bevándorlást, és ezzel európa sírját ássák.
kripton
@wagabund: Egyelőre csak nő a feszültség. Ha nem szelepelik, robbanni fog. Országonként más-más mértékben, formában, és eredménnyel. A legdurvább helyeken polgárháború lesz. Európa kettészakad. A most élenjáró nyugatg azdaságát, tudományát, technikáját a kecskebaszók elsilányítják és lezüllesztik.
Jobb is, ha ezt kívülről nézzük. Inkább a vodka, mint a burka!
cikicakk55
@wagabund: Ez a korlátlan migráns beengedés,már elvetélt gyűlölet kampány.Már az annyira migráns ellenesek is mint én is voltam,rájöttünk,hogy negyed akkora kárt nem tudnak tenni,mint Orbán tesz a néppel.Ráadásul a migránsokért fizetne is az unió. A másik,hogy ezek a sáskák legnagyobb része a jobb élet reményében jöttek,ami ugye nálunk nincs.A szociális hálón nálunk hatalmas lyukak vannak,amin a pénz kifolyik,mire az arra rászorulókhoz érne. Így aztán hiába kvótázzák hozzánk a fene tudja mennyi megélhetésit,azok nem bábuk,hanem élő emberek és egyből elslisszannak innen.Ártunk és Qrmányunk az értük kapott pénzt ugyan is magánál tartaná,így a szinte semmiből való megélhetés számukra nem előny. Azt az EU sem tudja elintézni,hogy azok a kvótázott egyének akaratukon kívül is itt maradjanak.Akkor talán,ha olyan magas összeget kapnának havonta,amiért meg a mi beilleszkedni nem tudó etnikumunk verné agyon őket. Tehát a Migránsokkal való ijesztgetés kifújt.Még Sorost páran beszopják,de azt is egyre kevesebben. nem tudom mennyire zabszem Orbán szemében a Lengyelek elleni döntés,de nagyon úgy néz ki,hogy azt hiszi majd a Ruszkik kihúznak bennünket abból a masszából,ahová Ők behúzták az országot.Na az viszont a népnek tényleg nagyon fájna,bár a csuti basának is kihúznák a hatalmat a lába alól ha a Ruszkik lesznek újra a nagyurak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.