Kínában, Nancsingban vett Uniqumot egy magyar utazó. Azt hitte, kínai nyúlás, pedig... B***** meg a k**** é*, a kollegám talált KÍNAI UNICUM-BOMBA KOMBÓT!!! - posztolta ki a Tumblrre tallianmiklos felhasználó. A kolléga a kínai Nancsing (vagy: Nanking; sőt pinjin átírással Nanjing) városban találta a gyanús italféleséget, ezért feltételezte, hogy kínai.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezt is "védjük", mint a Csiki sört?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Nessy: Nem egészen, ugyanis a kínai lötty elnevezése "Uniqum energy" s ebben a formában nem védett, míg a "Tokaji aszú" ebben a szó-összetételben védett. A szlovákokkal is volt hajcihő emiatt.
Eladott Ország
@quadrocopter: bor.mandiner.hu/attachment/0011/10832_tokaj.jpg
Szlovákia tokaji borvidéke továbbra is használhatja a »Tokaji« írásmódot. Az Európai Bíróság formai okokra hivatkozva elutasította azt a magyar keresetet, amely rendezné a kérdést. A tokaji hegyközség elnöke felháborítónak tartja a döntést.
A magyar döntés, amely a tokaji borok minőségének és exkluzivitásának növelését célozza, luxusterméket csinál a magyar tokajiból, ugyanakkor paradox módon Szlovákiában továbbra is előállítható lesz a tokaji borok 3-4 puttonyos, olcsóbb és kevésbé minőségi változata.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 08:54 Az a baj, hogy téged még hamisítani sem lehet...
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...ezekszerint te szeretnél hamísítani ?
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Szeretnélek hamisítani, mert bundában jobban nézel ki mint borotválva.
lemon.hu/wp-content/uploads/2016/04/darwindudor.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.