Tisztességes embernek lesül a bőr a képéről ezt a videót nézve. És nektek, Fidesz-szavazók? Miközben Orbán lépten-nyomon a minket ezermilliárdokkal támogató Brüsszelt köpködi, feltűnően jó viszont ápol a legsötétebb keleti diktátorokkal. A HírTV szúrta ki, hogy a pénteki brüsszeli csúcson Orbán szinte a földig hajolva, megalázkodva köszöntötte az azeri diktátort, Ilham Aliyevet. Aliyev országában a karhatalom rutinszerűen üldözi az ellenzéki politikusokat és a független újságírókat, korlátozza a gyülekezési szabadságot, a mindent átható állami korrupcióban pedig az elnök családjáig érnek a szálak. A Freedom House 2017-es jelentésében Azerbajdzsán „nem szabad” minősítést kapott. Orbán és az azeri elnök 2013-tól, a baltás gyilkos átadása óta van feltűnően jó viszonyban egymással. Állítólag személyesen Aliyev volt az, aki rávette Orbánt a gyilkos átadására. Safarovot Azerbajdzsánban azonnal nemzeti hősnek kiáltották ki, előléptették és életjáradékot kapott. Safarov...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szagról is megismerik egymást! Jó cimborák, jó pénzes cimborák!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Te jó ég ez tényleg már nagyon beteg! Megint zsebre dugott kézzel beszélget. Nem csodálom, hogy az EU-ban lenézik.
Aki Én
@division: Inkább neked kellene vigyázni, hogy ki ne derüljön, hogy te ebben a jelenetben semmi kivetnivalót nem találsz.
Madácsi Pali
@Yoda69: minden magyarra mert tűrjük. Nem tudjuk felelősségre vonni és leváltani.
picike1
meghajol mert félti a fejét a sajátját !@szaboria1:
bakegya
@picike1: @szaboria1: KOR-RUPT CSÚSZÓ MÁSZÓ!-már nincs hova sülyedni a bitang embertelen üledékes mocskába!!!
A korona -hercegné remélem végig nézi "JÓNAK LENNI JÓ",mielőtt kéregetni indul a magyar munkanélküliektől,nyugdíjasoktól és közmunkán lapátoló térkövelni kényszerülő honfitársainktól,ISTEN NEVÉBEN.
Sámannus
@Eladott Ország: Még a hasán is hintázott úgy begörbült :DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.