Emmanuel Macront és Orbán Viktort is bírálta a liberális Mark Rutte egy fórumon. A francia államfőt azért, mert reformtervei szerinte nem konkrét célok elérést szolgálják: az integráció az integrációért nem old meg semmilyen problémát. A magyar miniszterelnököt és pártját pedig az Európai Néppártnak szánt „oldalvágásban” említette. A populista magyar miniszterelnök az Európai Unió csúcstalálkozói előtt az Európai Néppárt vezetőivel egyeztet, de miért van ez így? – fogalmazta meg a szónoki kérdést Mark Rutte holland miniszterelnök. A politikus a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) tanácskozásán szólalt föl, ahol a téma Európa jövője volt – írja a Politico. A holland miniszterelnök félti a populizmustól Európa jövőjét Jellemző ebből a szempontból, hogy a tanácskozáson felszólalt Christian Lindner is, a német szabaddemokraták fiatal vezetője is, és cáfolta, hogy az FDP euroszkeptikus álláspontra helyezkedne. Az FDP volt az a párt, amely megfúrta a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jó reggelt Hollandia, kissé későn ébredeztek...
bakegya
ÉS...MIKOR rúgjátok már seggbe-tegnap is késő lett volna már kiutasítani!!!
Macskanő
Azok után, hogy Orbán kiplakátoztatta az országát azzal, hogy "Brüsszelt meg kell állítani", nem csodálom, ha a nyugat-európai politikusokban is felmegy néha a pumpa és visszaszólnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.