A tunéziai közlekedési minisztérium felfüggesztette a tuniszi reptérre érkező és induló összes Emirates-járatot, miután az Egyesült Arab Emirátusok légitársasága pénteken nem engedett fel két tunéziai nőt a Dubajba tartó járatára. 

A minisztérium közleménye szerint a felfüggesztés addig tart, amíg "a cég megoldja, hogy a nemzetközi szerződéseknek és szabályoknak megfelelően üzemeltesse a járatait". A tunéziai külügyminisztérium berendelte az emirátusok nagykövetét, aki elmondta, hogy biztonsági okoknál fogva tiltották ki a nőket. Vasárnap az emirátusok külügyminisztere is biztonsági okokról beszélt, és azt is elmondta, hogy ettől függetlenül az Egyesült Arab Emírségek még "tiszteli a tunéziai nőket".

Kitiltották az Emirates járatait Tunéziából

Fotó: Jack Taylor/Getty Images

Az egyik érintett nő arról számolt be, hogy amikor pénteken a tuniszi reptérre értek, akkor kaotikus volt ott a helyzet, és azt csak annyit mondott neki az egyik Emirates-alkalmazott, hogy a 30 év alatti tunéziai nőket nem engedik fel a járatra. A helyi sajtó arról írt, hogy napokon keresztül nem engedtek fel Dubajba tartó járatokra tunéziai nőket. Az emírségek nagykövete szerint csak ideiglenes intézkedésekről volt szó, és már felfüggesztették a tilalmat.

(Index.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Bezzeg a magyar celebjeink mehettek dubajozni...
papa.49
@vadnarancs: Már mind túl van a harmincon...
vadnarancs
@papa.49: Akkor már csak olcsó kurvák a téren?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.