Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésekben ünnepelte elnöksége első esztendejét. 

Az egyikben egy olyan cikk részletét közölte, amely a Wall Street 2017-ben megtapasztalt szárnyalásáról szól. Trump erről azt írta:

Ha a demokratákat (a csalárd Hillaryt) választották volna meg, a részvények értéke a választás napjához képest 50 százalékkal esett volna. Most azonban e részvényeknek szép jövőjük van, és ez még csak a kezdet.

Egy másik bejegyzésében Trump a jövőre esedékes, úgynevezett félidős törvényhozási választásokról szólt.

Miért is akarnának az intelligens választók demokrata párti politikusokat küldeni a kongresszusba a 2018-as választásokon, amikor az ő politikájuk teljesen megsemmisítené az elnökválasztás óta kreált jólétet?

- fogalmazott az Egyesült Államok első embere. 

Természetesen Donald Trump a Twitteren ünnepli elnöksége első évét

Fotó: YouTube

Újabb bejegyzést szentelt az elnök a gazdaságon kívüli, beteljesítettnek ítélt kampányígéreteinek. Megemlítette az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni harcot, a veteránügyi minisztérium reformját, a fegyverviselés jogának az alkotmány második kiegészítésén alapuló megőrzését, a republikánus bírók jelölését és az amerikai-mexikói határra tervezett fal várható megépítését.

Az emberek ma sokkal jobban élnek, és akkor még nem is beszéltünk az Iszlám Államról, a veteránügyi minisztériumról, az alkotmány második kiegészítéséről, az adócsökkentésekről és egyébről

- írta Trump.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.