Legalábbis a karácsonyi időszakban akkora túlkínálat alakult ki, hogy előfordult ilyen is. Negatívba ment át az áram ára Németországban az ünnepi időszak végére – írja az Independent. Ez tényleg azt jelenti, aminek hangzik, vagyis hogy bizonyos fogyasztóknak fizettek azért, hogy használják már el a rendszerben pangó elektromos energiát. A jelenség hátterében az áll, hogy a németek olyan nagy összeget (mintegy 200 milliárd dollárt) fordítottak az elmúlt évtizedekben megújulóenergia-fejlesztésekre, hogy az igényekhez képest túl nagyra növesztették a kapacitásokat, így néha egyszerűen nem tudják elhasználni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ezt hívják REZSICSÖKKENTÉSNEK nem azt, amit Orbánék hazudoznak a magyaroknak. Orbánék nemhogy csökkentik, de emelik az árakat és ez vonatkozik mindenre.
Equus
az igazi magyarnak ingyenáram nem kell.
Az igazi magyar mélyen magyar és mélyen szenvedni szeret.
Az igazi magyar inkább káromkodik a sötétség miatt, ahelyett, h gyertyát gyújtana.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.