Franciaország „Kína és Oroszország felé tekint, hogy egyensúlyt képezzenek az Egyesült Államokkal és Nagy-Britanniával egyre bizonytalanabbá váló kereskedelmi kapcsolatok ellensúlyaként”. Elmondta, „olyan új kereskedelmi rendszert” akarnak kiépíteni, amely „Párizst összeköti Pekinggel, Moszkván át”. A Sputnik News kommentárja: ez Charles Maurice de Talleyrand, legandás francia diplomatának a politikáját juttatja eszünkbe, aki a geopolitika egyik kulcsfontosságú elvét így fogalmazta meg: „Az árulás időpontok kérdése. Időben megcsalni előrelátást jelent. A benyomás az, hogy a francia politika bizonyos történelmi folytonosságot teremt a stratégiai kérdések megoldása megközelítését illetően.”

Forrás: lovasistvan.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az sem lenne baj,ha mértékadó forrásokra hivatkoznátok!!! =))
karma1
Ez igy egy oriasi baromsag...
Semmiben nem egyenlo a magyarok keletre nyitasaval, mert ha mi nyitunk, akkor a kies Oroszorszag azonnal az ablak alatt van...
Viszont ha Macron teszi ezt, akkor meg ott van az EU, es nehany olyan orszag keletre Franciaorszagtol, mint Nemetorszag, Svajc, Ausztria, a Benelux allamok, Hollandia es a meg nagyon normalisnak mondhato Szlovakia, Csehorszag is...

Es amig mi lejmolunk a keletiektol, addig Macronnak van mit adnia is, ellenertekkent - orban meg csak a vegtelenul olcso munkaerot ajanlhatja fel - amibol a kinaiak koszonik, nem kernek, ok majd hozzak a vasutepiteshez a sajat munkasaikat, cegeiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.