Különlegesen büdös, mégis nagyon népszerű Oroszországban. A hagyományosan sok halat fogyasztó, tengerparti népeknél a halak tartósítása céljából alakult ki a szárítás, aszalás és füstölés technológiája. Aztán hamar rájöttek, hogy marha jó ezeket a sörök mellé majszolni.

Forrás: beerporn.hu
Feltöltő: Sztomi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jártas ismerőseim szerint vodkához is jó, és azért annyira csúnyán nem néznek rá, de FERDÉNN semmikép! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.