A jelentés külön megemlíti a Financial Times riportját az egyre nagyobb orosz befolyásról Magyarországon és a Balkánon. Magyarországon az orosz kormány igen komoly befolyással bír. Putyin széleskörű befolyással bír Magyarországon támogatja az országot, a korrupciót és széleskörű propagandát fejt ki. Az orosz kormány szívélyes kapcsolatot tart fent Orbánékkal. Magyarország annak ellenére, hogy büszke történelmi múltjára, amiben igen erős orosz-elleneség is van napjainkban kétségbe vonja az Európai Unió értékeit, elveit, folyamatosan támadja azokat. Az Unión belül Orbán Viktor az, aki a legerőteljesebben képviseli Putyin álláspontját a világról. Pártja a keleti nyitás híve. Orbán többször is megvédte Oroszországot és ellenezte a szankciókat ellene mindazon tények dacára, hogy Uniós és NATO tag Magyarország. Orbán szembe megy 1956-al is, amikor a magyarok felkeltek a szovjetek ellen. Magyarország ma már közelebb van Moszkvához, mint azelőtt. Orbán kormánya semmit nem tesz az orosz...

Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Óriási szégyen és a magyaroknak fogalmuk nincs róla mekkora veszély leselkedik rájuk. Orbánékat minél előbb el kell távolítani a hatalomból különben jön a kemény diktatúra és a totális nyomor millióknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Lassan ujra lehet epiteni a keritest es vasfuggonyt az osztrak-magyar hatarra. Illetve beinditani a Szabad Europa radiot. Vissza a Rakosi korszakba!
1magyar
Inkább Putyint mint a kontinensáruló vezetőket!
JAJMÁR
A pénz, a pènz ! Csakapènz! A szerzès a cèl. Erre van èpìtve az" ideológia" , minden ennek van alárendelve, de szó szerint minden.
Hogy mièrt? ???
kereső
@1magyar: 07:59, keresd fel orvosodat,gyógyszerészedet.
papa.49
@1magyar: Százszor inkább a nyugat mint egyszer a muszka !!!
1magyar
@papa.49: Abban az esetben ha nem adják a vezetőik Európát. De így?!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.