Orbán pávatáncos diktatúrája már az EU-t fenyegeti, az államilag irányított korrupció leplezetlenül zajlik, az amerikai nagykövet a hortobágyi betyárokat látogatta, karikásostorral durantgatott, házi pálinkát kóstolgatott, mint egy turista. Láthatóan mindent megtett azért, hogy a kapcsolatokat rendezze, de nem elvek megtartása és számonkérése mentén. Ha képviseli Amerikát, nem lehet jóban Orbánnal. A mindenkinek kijáró pozitív várakozások mellett hasonló aggodalmak lehetnek azután is, hogy David Kostelancikot egy másik politikai kinevezett nagykövet váltja. Bevett gyakorlat ez, de már John McCain szenátor is kifogásolta híres szenátusi beszédében, hogy a magyar viszonyok ismeretében nem karrierdiplomata tölti be a tisztséget. McCain egy neofasiszta diktátornak nevezte Orbánt, és ez éleslátásra vall. Aggodalmai pedig beigazolódtak.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
McCain szenátornak már akkor igaza volt: Orbán egy neofasiszta diktátor.
RonaGyuri
ritka nagy baromság a diplomáciának egészen más feladatai vannak! =))
Sámannus
Az a helyzet, hogy a szarházi kilopta az országból a demokráciát.
Egyszerűen csak az emberek egymás iránti felelőssége miatt nincs polgárháború. Ez a ganyéj ha bukna még ki fogja robbantani, mert a háttér támogatói nem engedik kiszállni az országot a bulijukból. Nagy valószínűséggel ezek kiprovokálnának valamilyen beavatkozást, amivel elkerülhetnék a felelősségre vonást. Sajnos, ne legyen igazam, de ezek megmutatták, nekik semmi sem drága, csak a hatalom.
CsipkeRózsa
Kopácsi János a Facebookról
"Ez is nem sokára megdöglik olyan öreg tehát nem sokáig zavarja a vizeket!!Max négy évig!"

Te még meddig akarod zavarni a vizeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.