Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza. Igazi rémálommá vált öt barát számára a thaiföldi kiruccanás pénteken, a festői Pattayán. A társaság egy minden igényt kielégítő, luxus, négycsillagos hotelben szállt meg a thaiföldi városban. Nem csoda, hogy teljes bizalommal ültek be a szálloda éttermébe. Azonban a pazar va­csora egyik pillanatról a másikra tragédiába fulladt. – Az elhunyt négy barátjával nyaralt Thaiföldön. Svédasztalos vacsorán vettek részt a hotelben, amelyet követően mindannyian nagyon rosszul lettek. Egyikük többszöri újraélesztés után a kór­házba szállítást követően rö­viddel elhunyt. A halál oka fel­tehetően ételmérgezés vagy étel­allergia miatt bekövetkezett szívleállás – mondta el a Borsnak a Külgazdasági és Külügyminisztérium Sajtó Főosztálya.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Thaiföld nagy szerelmese például Kasza Tibi és a Bódi család. Na azok se súrún fognak odalátogatni mostanság. :D Egyébként az a minimum, hogy mindenkinek aki ott volt be kell perelni a szállodát.
peterkelemen
Szerintem hamarosan megszólal Szijjártó, hogy ez biztos Soros-terv egyik része volt. Támadás érte a kint tartoózkodó fideSS szavazókat :D
Pálinkás Pál
Ezt a hülye címet...biztos csak ők négyen ettek a svédasztalon lévő kajából,igaz firkász???Valahogy még célzás sincs rá hogy más is rosszul lett volna tőle! Komolyan mondom Magyarországon már az újságírás szintje is a béka segge alatt van!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.