Bővül a magyar-horvát elektromobilitási együttműködés, a két ország vizsgálja az elektromobilitási startégiák összehangolásának lehetőségét is - közölte Varga Mihály, miután hivatalában fogadta Martina Dalic horvát miniszterelnök-helyettest. A Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtöki közleménye szerint a tárcavezető hangsúlyozta: Magyarország kész megosztani tapasztalatait a horvát féllel az elektromobilitást ösztönző ...

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
MEKKORA LOPÁS EZ MÁR MEGINT???-misi,misi!
namihami
Villanyautó? Elektromos benzinkút? Luxus e-autó?
Tényleg, a fontos, az emberek mindennapi igényeire való odafigyelés, a köznép villanyautóinak feltölthetősége ennek a kormánynak valóban elsődleges teendője lett volna eddig is..
Már a békemenet jellegű felvonuláson gondolkodtak az emberek százezrei, mert nem tudták a két ország között hol tölteni a verdáikat. De most már dőzs, egy gonddal végre megint kevesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.