Egy két és egy 4 éves kislány otthon volt az apjukkal, mikor a férfi szívrohamot kapott és meghalt. A kislányok fél napig próbálták fölkelteni apjukat, de hiába.

Négy és kétéves lányával volt otthon Chris Daykin az angliai Halifax városában, mikor szívrohamot kapott és meghalt. A lányok – az idősebb Pearl, a kisebbik: Iris – fél napon keresztül próbálták magához téríteni apjukat, simogatták, gyomorrontás elleni tablettát tettek szájába, de sajnos nem tudtak segíteni rajta.

Fél napon keresztül próbálták felébreszteni halott apjukat a csöppségek

Fotó: pixabay.com CCO

A lányok édesanyja, Helen Daykin munkája miatt volt távol, és bár hívta a férjét délelőtt (Chris Daykin vitte a háztartást otthon), a férfi nem vette fel.

Először azt gondolta, hogy elfoglalt, de amikor nem hallott felőle, megkérte anyját, hogy menjen át hozzájuk. A nagymamának gyanús lett, hogy a délutáni órák ellenére a redőnyök le vannak húzva és a reggel szállított tej is kinn áll a bejárat előtt, ezért értesítette a rendőröket, akik betörték az ajtót és a hálószobában találtak rá a halott férfira és a mellette lévő két gyerekre. 

A lányok a 12 óra alatt nem mozdultak el apjuk mellől, még enni és inni sem mentek le az emeleti hálószobából. 

A nagyobbik lány, Pearl, pár hétel korábban lett óvodás, és az intézményben hiányolták is a gyereket, ám csak a férj telefonszáma volt meg nekik, így senki mást nem értek utol. Helen Daykin most azt szeretné elérni, hogy minden gyermeknél legalább 2-3 telefonszámot kelljen megadni kötelező elérhetőségként az óvodáknál-iskoláknál, ha valami baj történne. 

Pearlt az eset megviselte, apja halála óta nem ereszti anyja kezét, és sehol sem lehet egyedül hagyni – ha mégis ez történik, akkor kiabálni kezd a kislány és megy az anyja után.

(The Sun, Bors)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nagyon szomorú. A nagyobbik kislánynak meg egy örök "emlék", egy örök borzalom.
papa.49
Korán kapták meg a kislányok az első leckét az élettől sajnos .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.