Egy fiatal migráns férfi megtámadott egy idős nőt a villamoson Svédországban, mert az nem volt hajlandó átadni neki az ülőhelyét. A liberális bevándorlási tradícióról és a politikai korrektségéről híres Svédország lassan felszámolja önmagát. A villamoson utazó férfiak végignézték, hogy az afrikai származású bevándorló terrorizálja az idős asszonyt, majd elkergeti azt a helyéről...

Forrás: beol.hu
Feltöltő: HAN SOLO
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És? Idehaza is gyakran megesik csak cigányok támadnak...a fidesz meg épp most vásárol tőlük szavazatot tejjel meg tüzifával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Se elitélni, se védeni nem akarom, de azért a videó elejét, az affér kezdetét is kellene látni.
Jelentkezzen, aki még tapasztalt olyat, hogy egy idősebb utas, miden ok nélkül, az álldogáló fiatal csajba (láttam) kötött bele, mert telefonált. És az ""zavarta"" az öreget. És mikor megkérdezte a 15 körüli csaj, hogy miért, akkor annyi volt a válasz, hogy:: "Csak, te kis hugyos.""
Nesze neked.
Ennél a svéd esetnél nem voltam, de a fentinél személyesen.
namihami
@namihami: Rossz napom van, kicsit hülyén írtam le, de azért, remélem, érthető a kommentem.
Hellcat
És? Idehaza is gyakran megesik csak cigányok támadnak...a fidesz meg épp most vásárol tőlük szavazatot tejjel meg tüzifával.
quadrocopter
@durbincs: Csicska! Ez a nulla böfid megért neked egy saját lájkot? Működik a beidegződés, mi?
X-ray
@Hellcat: Ne felejtsed el a szavatosság lejárta miatt forgalomból kivont száraztésztát...
Borsodi
Be kellene már fejezni ezt a migránsozást,kormányunk inkább azzal foglalkozna,hogy megállítsa a cigány bűnözést.Veszélyesebbek mint a migránsok! Ha a migráns köp egyet már írják.A cigány gyilkol mért nem írjuk ki? Mert olyan lenne mint a mese,minden napra jutna egy két kiírás, nem szabad mondani,hogy cigány bűnözés.Javul a közbiztonság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.