A francia rendőrség megtalálta azt a tizennégy fia­talt, akiket több, a Charles de Gaulle repülőtér és Párizs között autóval utazó turista megtámadásával és kirablásával gyanúsítanak. Az áldozatok között van Orbán Viktor egyik lánya is.

Elkapták Orbán Ráhel támadóit

Fotó: 24.hu

A magyar miniszterelnök lányára még 2017 novemberében rontottak rá, útban Párizs felé. A Le Pari­sien című lap szerint Orbán Ráhelről (28) van szó, akinek támadóit, egy 15 és 21 év közötti fiatalokból álló tolvajbanda tagjait március 5-én állították elő. Állítólag a miniszterelnök lánya csak annyit látott az aljas akcióból, hogy valaki betöri az autója ablakát, majd kiemeli a táskáját.

Az MTI beszámolója szerint a fia­talok 88 támadást követhettek el az elmúlt egy év során. Célpontjaik olyan turisták voltak, akik taxival közlekedtek a repülőtér és Párizs között, vagy külföldi rendszámú autóval utaztak – mondta egy informátor, megerősítve a Le Parisien című francia napilap értesülését.

A tolvajbanda tagjai odasétáltak a dugóban várakozó autókhoz, jól látható helyen hagyott csomagok után kutatva, majd egy erre a célra kialakított, hegyes kővel betörték az egyik ablakot, és zsákmányukkal elrohantak. Több bűnözőt a köveken hagyott DNS-mintáknak köszönhetően sikerült elfogni, míg másokat telefonbeszélgetéseik, a kirabolt autón található nyomok vagy szemtanúk lepleztek le.

(Blikk.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
ez az archiv kép több évvel ezelőtt készülhetett. ..
amúgy a telóval mi van? mert az mindennél fontosabb.
Sámannus
@bakegya: Letarolták a védősávot a határban.
Ja Párizsban az ügyész a nevéhez képest teljesít.
A mieink ügyetlenészeknek nevezhetők, de akár töketlenészeknek is megfelelnek.
parasutyo
@nihil: nekem is pont ez jutott eszembe a képet nézve... :D inkább egy jegesmedvét engednék rájuk!
quadrocopter
"...csak annyit látott az aljas akcióból, hogy valaki betöri az autója ablakát, majd kiemeli a táskáját."

Nagy észre vall, utastérben, látható helyen hagyni a szatyrot!
parasutyo
jahhh, amúgy meg jut eszembe... TOLVAJOKTÓL lopni, rabolni nem szégyen, inkább dicsőség! nekik sokkal jobban fáj mint az átlagnak... :P de nem baj, azóta páros lábbal áll a mi lábunkon az egész család.
division
@nihil: Szerintem még szóba sem állna veled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.