Az orvostudomány egyik nagy kérdésére adott választ egy kutatás, amely bizonyította, hogy az antidepresszáns gyógyszerek hatásosan enyhítik a tüneteket. A tudósok 522 korábbi vizsgálat eredményeit elemezték, amelyek 116 477 résztvevő adatait tartalmazták.

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kedves Bekuldo! Mit akarnak most bizonyitani? Az antidepresszansok hatasossagat? Nem tul keso egy kicsit ahhoz kepest, hogy egy gyogyszer hatasossagat a bevezetesuk ELOTT kell (illik) felmerni?

Kulonben pedig ebben erosen ketelkedem, sajat tapasztalat alapjan. Antidepresszanst kaptam fajdalomcsillapitonak, izomlazito-relaxalo gyogyszernek... 74 mellekhatast szamoltam ossze, ezek kozul a legdurvabb az ongyilkossagra valo hajlam, amin mar szinte nem is csodalkoztam, inkabb azon akadtam fonn, hogy a gyogyszer szedeset ezek utan sem lehetett azonnal abbahagyni.
Az izomfajdalmaimra egy makulanyit sem hasznalt a gyogyszer, viszont az egeszseges kezembe beallt egy akaratlan rangas, ami kiszamithatatlanul es a legvaratlanabb idokben jon elo. Hurra...
Szoval csak vizsgalgassak nyugodtan az anti-D-ket ... engem mar egy orvos sem tudna rabeszelni - szerencs, hogy depresszanskent nem is szorulok ra.
Levendula
Ha ilyen jók az antidepresszánsok, akkor talán szedniük kéne a kutatást vezető idióta "tudósoknak"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.