Az utóbbi időben a kormány közeli lapok különböző valós és valótlan személyek történeteivel próbálják igazolni hamis állításaikat a migráns invázióról, és annak nyugaton már elviselhetetlen következményeiről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@ferii: Tudod, van egy ismerosom, aki 40 ev ausztraliai elet utan elhatarozta, hogy hazakoltozik Magyarorszagra, mindenet eladja Melbourne-ben , a lanyai ugyis az egyetem utan Hollandiaban es Nemetorszagban fognak dolgozni. (Mindketto Ausztraliaban szuletett, ott is vegeztek az egyetemet).
Sirdogalva irta nekem az e-mailt, hogy kepzeljem el, megkapta a magyar utlevelet, es o olyan boldog...Aztan mondtam neki, hogy jol gondolja meg, mielott mindent feleget maga mogott Auziban, eloszor menjen haza Magyarorszagra, es nezzen korul, mert EZ a Magyarorszag mar reg nem AZ a Magyarorszag, amit o 40 eve otthagyott. Mondta, jo, megfogadja a tanacsomat, 3 hetre hazautazik latogatoba. Nagy varakozassal ment haza, a regi baratokhoz. Aztan ket het utan - miutan az osszes regi baratjat felkereste - hazarohant Melbourne-be. Azota nem is ir, nem hiv, ram van megsertodve az Isten barma, mert figyelmeztettem..
Van mas hazatero is: Kanadabol, 2 gyerekes csalad, Nagykovacsiban telepedtek le, mert az ottani amerikai iskolaban tanitanak angolt es a ferj fizika-matekot. Ki sem mozdulnak a Nagykovacsi es az iskola korzetebol, kb. 800 millio forint a csaladi vagyonuk. De az egeszseguggyel peldaul allatira nincsenek megelegedve, ugyhogy masfel ev utan most azon gondolkodnak, hogy attelepulnek Becsbe, abba a mocskos, "no-go" zonas rettenetbe az ujonnan indulo CEU-ra tanitani...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Miért is foglalkozunk nonstop a külföldi migránsokkal? Hogy ne az elios meg a Kósa féle történelmi esetekkel foglalkozźunk?
JAJMÁR
@ferii: Egyetlen, icipici kis esetecskét azért leírhattál volna.
Jó éjt :)
karma1
@ferii: Mar sejtem, hogy alszol, de azert felteszem a kerdest: jo, nem vitatom a te tapasztalataidat, azok legyenek a tieid, neked kell veluk elned.

De akkor legyszives mondd el azt 40 ev nyugati tapasztalata alapjan, hogy mi tortent volna Nemetorszagban, ha kiderul az OLAF jelentes alapjan az Elios ugy, ami minden ketseget kizaroan orban es a familiaja gyarapodasat szolgalja, mocskos eszkozokkel, es mi a velemenyed errol a kosa-fele ugyrol, ami 13 milliard forintrol szol?

Mit tennenek Nyugaton egy ilyen helyzetben?
Es mi a velemenyed a Czegledy Csaba-fele, "bunugy nincs de azert a mentelmi jog ellenere is letartoztatjuk" cimu polt-fele akciorol?

Mert a jogtiprasnak ma Magyarorszagon polt peter a neve.
1magyar
Nem tudják cáfolni mert csak végig kell menni egy utcán és lehet látni a muszlimokat, négereket.
karma1
@1magyar: Na te aztan naponta legalabb otzor belefutsz ilyenekbe, teged fel is loknek, megvernek, megeroszakolnak, mar az utcara sem, mersz kimenni, ugye?
Hat allatira sajnallak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.