Több mint 60 kilót adott le a csokifüggő nő, miután elkezdett egészségesen táplálkozni. Amy Wilson 108 kg-ról fogyott le 50 kilóra, miután leszokott a csokiról és a gyorskajákról.

Majdnem 60 kilót adott le a csokifüggő nő

Fotó: burtonmail.co.uk

Elmondása szerint soha nem mondott nemet az édességre sem pedig a zsírban és olajban tocsogó ételekre, sőt, volt olyan hogy napokig nem volt hajlandó csak csokoládét enni.

"Mindig tudtam, hogy túlsúlyos vagyok, de sosem érdekelt igazán, hogy lefogyjak" – nyilatkozta a 27 éves nő a Burton Mailnek. Egészen addig, míg legjobb barátnője fel nem kérte, hogy legyen koszorúslány az esküvőjén, mely annyira motiválta nőt, hogy komolyan elgondolkodott a fogyókúrán.

"Amikor először elhatároztam, hogy lefogyok, akkor voltam 108 kiló, és azt hittem, hogy a kalóriaszámolgatással majd sikerülni fog, de nagyon édesszájú vagyok, így amint csokoládé közelébe értem, a kukában landolt a kalóriaszámlálgatás" – mesélte.

Majdnem 60 kilót adott le a csokifüggő nő

Fotó: burtonmail.co.uk

Miután barátai meggyőző eredményeket értek el a Slimming World szervezet segítségével, úgy döntött, hogy ő is csatlakozik hozzájuk, és el is ment az első foglalkozásra 2016 nyarán.

"Az első héten mindössze egy kilót sikerült leadni, de nem estem kétségbe. A második héten azonban nyaralni mentünk és vissza is szedtem, de nem érdekelt, mert nem akartam magam megfosztani a finom falatoktól nyaralás közben. A harmadik héten viszont sikerült leadnom több mint két kilót és ezzel kezdődött el számomra az igazi fogyókúra" – emlékezett vissza Wilson.

A fiatal lány most 50 kiló, reggelire általában joghurtot eszik friss gyümölccsel, ebédre levest vagy egy teljeskörűségű kenyérből készült szendvicset. Vacsorára tésztát, krumplit vagy gyümölcsöt szokott enni, de bevallása szerint a pizzát sem vonja meg magától, viszont nagyon ügyel arra, hogy ő készítse egészséges hozzávalókból.

Majdnem 60 kilót adott le a csokifüggő nő

Fotó: burtonmail.co.uk

(Borsonline.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.