Az európai fiatalok körében egyre kevésbé fontos a vallás – derül ki egy friss felmérésből. A kutatási eredményekről Stephen Bullivant, a londoni St. Mary Egyetem teológia és szociológia professzora elmondta, a vallás haldoklik, "néhány kivételtől eltekintve a fiatalok egyre kevésbé azonosulnak a vallással vagy gyakorolják azt".

Forrás: maszol.ro
Feltöltő: kcarnivore
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
mecsoda meglepi... nem lesz újra divat a boszrkányégetés, talán még szent loyolai Ignác módszerei is kimennek a divatból? Semmi boszorkányégetés, kínvallatás, vízpróba, ló után kötés, kerékbe törés... micsoda dög uncsi világ vár a népekre.
tudode
Az Orbán-család sarja "is" felismerte!
.
A papi az ALHÁZBAN adja elő a poklot, poklát minél ÉLHETETLENEBB legyen az ország azzal, hogy majd a másvilágon, ahonnan MÉG SENKI NEM JÖTT VISSZA majd eljön a KÁNAÁN!
.
Az Orbán család MEGVILÁGOSÚLT fia a,,,F E L H ÁZ B A N... dicsőíti az urat, sőt a szinpadról még rákot is gyógyít, sőt KÜLFÖLDÖN sem tudja KIT KÜLDJÖN el Isten házából!
.
www.youtube.com/watch?v=Rh4UWBce73U&t=472s
.
Ma már MINDEN NAPKÖZBEN elkövetett bűn után, MIUTÁN LESZÁLL AZ ÉJ "bűnbocsánatot "kell" kérni az úrtól, és az ÚR megbocsát, a NÉPNEK MEG KUSTI!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.