Soros György jövő hétfőn Brüsszelben megbeszélést folytat Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság első alelnökével – közölte Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság (EB) szóvivője a brüsszeli testület szokásos déli sajtótájékoztatóján pénteken.

Brüsszelben. Tárgyal. Soros György

Fotó: MTI

Szkínasz újságírói kérdésre hangsúlyozta: mint ismeretes, Soros és Timmermans nagyon régóta ismerik egymást, és rendszeresen folytatnak egyeztetéseket az Európai Uniót érintő témák széles köréről.

Az eszmecserék egyebek mellett arra adnak lehetőséget, hogy megbeszéljék, hogyan lehetséges összetartani az uniós tagországokat.

A holland, szociáldemokrata politikus február elején újságírói kérdésre válaszolva közölte: a Soros Györggyel folytatott, mintegy húsz éve tartó együttműködés előremutató. A megbeszéléseken hangsúlyt kap a jogállamiság, a nyitott társadalmak, a demokrácia melletti határozott elkötelezettség, valamint az, hogyan lehet megerősíteni Európa egységét. Aláhúzta: ez nagy feladat, és Soros György is Európa megosztottságának felszámolása mellett kötelezte el magát.

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Korábban fideszéket se zavarta a "mintegy 20 éve tartó együttműködés". Csak 2-3 éve, mióta elkezdték marketingcélból démonizálni az öreget.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Gyuri bácsi! Várjuk a fegyvereket a tüntetésekre. :D
Nessy
@peterkelemen: Ha már Soros bérenc vagyok, én várnék némi eurót a nyugdíjam mellé!
De hiába kérdezem a "híveket", hogy egy bérenc hol kapja meg az általuk vizionált pénzt, egyik sem mondta még eddig a pontos címet!
bakegya
Gyuri bácsi-engem lehagytak a listáról,teljesen kétségbe vagyok esve!Hát meddig kell még szolgálnom ezt a rühes orbánbandát,hogy legalább a nevemre emlékezzenek!
Csizmás Kond
...remélem közelebbről csak a spiritualista fog vele beszélni...
division
Ugyan mi a fenéket akar ez a politikába belefolyni? Ez az ember egy senki, egy mezei civil akinek rengeteg pénze van.
cs.n.
Ez is csak itt tud hír lenni, meg a lengyeleknél. Európa többi részét valahogy nem különösebben érdekli, mert nincs is benne semmi különös.
cs.n.
Korábban fideszéket se zavarta a "mintegy 20 éve tartó együttműködés". Csak 2-3 éve, mióta elkezdték marketingcélból démonizálni az öreget.
Rockxy
"hogyan lehetséges összetartani az uniós tagországokat"
Sehogy.
Csizmás Kond
@cs.n.: Így van, már csak itt és a lengyeleknél téma ez mert más már eladta a lelkét is. A zunió gazdaságként jól működött de a sorosféle vén szaroknak az már nem elég és a politikát is ők akarják kezelni.
cs.n.
@Csizmás Kond: Az elmúlt 20 évből 12-ben Fidesz-kormány volt. Mégsem zavarta őket. Se kormányon, se ellenzékben. Most meg nagyon zavarja. Hirtelen rádöbbentek, hogy Soros a patás ördög? Lóf.szt. Marketing, reklám. Lehet vele választást nyerni, meg egy csomó pénzt elszórni a haveroknak.
justhpeter
.. és a mi jó Viktorunk elkezdett maga alá csinálni...
Csizmás Kond
@cs.n.: Mostanig nem volt kötelező betelepítés.
wagabund
..."Brüsszelben. Tárgyal. Soros György"...

Tárgyal? mijalófaszról? esetleg elmondják neki, hogy hol van, és merre van a visszaút? .. a képen látható faszi úgy néz ki, mint itt a kocsmában tíz fröccs után a versenyzők zöme.

...
cs.n.
@Csizmás Kond: És most van? Linkeld a dokumentációt. Egyébként pont Soros írta a következőket:
"jelentős ellenállást vált ki több tagországban is, amelyeket rákényszerítenek olyan menekültek befogadására, akiknek amúgy eszükben se volna azokba az országokba menni. Ehelyett önkéntes alapon kell működtetni a rendszert"
Csizmás Kond
@cs.n.: ki hogy akarja úgy értelmezi...de a betelepítés már magába hordozza a kötelezettséget vagy az akaratot.Az hogy be kell engedni aki be akar jönni az nem ugyanaz azzal hogy kötelezően be kell fogadni azt akit a zunió mond...de ha neked ugyanaz nekem nyóc.
cs.n.
@Csizmás Kond: És kit kell befogadni, mit mond az unió? A kvótarendszer teljesen másról szólt, két uniós tagállamot, Olaszországot és Görögországot kellett volna tehermentesíteni a menekültkérelmek elbírálásában. Orbán is aláírta mellesleg, csak itthon pampog. Én elolvastam, elérhető az EU oldalán az unió minden hivatalos nyelvén. Mert szeretek utánanézni a dolgoknak, nem szopok be elsőre minden kamuhírt a lakájmédiából. Az már más kérdés, hogy ez nem igazán volt hatékony megoldás, de akkor így találták jónak.
Csizmás Kond
@cs.n.: ..mindegy honnan kit de kötelező és az ami nem mindegy.
...amúgy tehermentesítés...ugye még emlékszel a görög válságra és hogy akkor mit mondott a vén Berluszkoni...tönkretették görögországot, hogy európa kapuit meggyengítsék...és láss csodát beteljesült...na basszák meg és tehermentesítsék a sasát nyakukra.
...és hogy Orbán mit írt alá...elhiszem hogy sok nyelven elolvastad de azt már nem hogy meg is értetted...ugyanis ott szó sem volt a folytonos és kötelező betelepítésről.
tudode
Mi a különbség a KITARTOTTJA, és aközött az ember között, aki MEGMARADT ANNAK, ami volt
.
87 évesen NEM AMIATT sipákolt, hogy MENNYIT KÖLTÖTT ezekre a "falusi gyerekekre", hanem őskorában a Gorbánhoz hasonló .. C I V I L E K É R T .. aggódik, azokért, akik színre, szagra, vallásra való tekintet nélkül olyan ÁLLAMI FELADATOT LÁTNAK el, amelyről KEGYELTJE megfelejtkezett, mint EU-s tagországi feladatról!
.
Mindenki, aki megengedi magának, hogy SOROSOZZON, gondoljon arra, hogy 87 éves korában mire lesz képes!
cs.n.
@Csizmás Kond: De ezt linkeld már be, baszod. Ami folytonos és kötelező betelepítésről szól. Hol van? Hol a konkrét dokumentum? Nagy terelőművész vagy, elismerem, eddig is tudtam. De erről nem tudsz terelni. Ide a doksit, ami erről szól. Nyilván van róla pdf file magyar nyelven is. Ne maradjunk már kétségek között.
cs.n.
@Csizmás Kond: De ezt linkeld már be, baszod. Ami folytonos és kötelező betelepítésről szól. Hol van? Hol a konkrét dokumentum? Nagy terelőművész vagy, elismerem, eddig is tudtam. De erről nem tudsz terelni. Ide a doksit, ami erről szól. Nyilván van róla pdf file magyar nyelven is. Ne maradjunk már kétségek között.
szep napot
Soros az oreg szarkevero. Ezert gyulolik ot a vilagon mindenutt. Eleg a jutyubba beirni a nevet.
bakegya
Minket,MAGYAR DOLGOZÓ EMBEREKET ,itthon a hegyek nélküli medencében orbán viki sarcol gyötör és saját lábon tapos meg-naponta többször AZ ADÓ MUTYOLÓGIÁJÁVAL és nem SOROS GYÖRGY-a FityiSS maffiózók falják fel a magyar gazdaságot-Most éppen orbá rasi tolja haza a magyar idegenforgalmat-titokban!!!A FELCSUTKAI MÉSZÁROS AKADÉMIKUSS BIRODALMI TENGERNAGYSÁGÁT-AZ ORBÁNTIBORC PITYU-és TIBORC PETI FÉLE EU PÉNZNYELŐ AUTOMATA TRÖSZTÖK CSALÁSAIT vizsgáltassa ki az EU ÜGYÉSZSÉGE-AZ ELCSALT 2018 VÁLASZTÁSSAL EGYÜTT-
indoklás-Az áder -meg se szólal-pedig ,ha jól tudom MÉG ÁDER JÁNOS a közt elnök,A POLT PÉTER neg egyetlen lukára se kényes,mert minden köztörvény ellenes cselekménye az orbán-köröszt ény ügyletét. a fiokjában lapítva tartja A PISZKOS átmanipulált ÁLLAMÜGYLETEKET elsunnyogja,vagy el se jut az iktatóig,mert a SINTÉR RENDőRMINISZTRÁNSNÁL ELAKAD.
Ezek a soros magyar ügyek nem a SOROS GYÖRGY TISZTES SZEMÉLYÉNEK DÉMONIZÁLÁSA!!!
Csizmás Kond
@cs.n.:...ha lusta vagy keresgélni, vagy netalán azt hiszed hogy más nem olvas hát íme...de máskor ha megkérhetlek csináld magad.
eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=CELEX%3A32015D1601
advocat
Lépjünk ki, és akkor nyugodtan keverheti. Kit érdekel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.