A kanadai hatóságok feltételezése szerint szexuális frusztráció miatt gázolhatott halálra 10 embert hétfőn Torontóban a tettes.

Szexuális frusztráció állhat a hétfői torontói halálos tömeggázolás hátterében, ez egyelőre még csak egy nyom, erről beszélt a torontói rendőrség egyik nyomozója. 

Szexuális frusztráció állhat a torontói halálos tömeggázolás mögött

Fotó, címlapi kép: MTI/EPA/Warren Toda

A kanadai hatóságok vizsgálják a gázolásos merényletet, egyelőre nem találtak terrorista csoportokhoz, irányzatokhoz való kapcsolódás jeleit. 

"A kanadai rendőrség közlése szerint a gyanúsított hétfőn az ebédszünet idejében hajtott fel a járókelőkkel teli járdára, és ott több mint egy kilométert haladt, elgázolva mindenkit, aki az útjába került. A 15 sebesült közül öt ember állapota életveszélyes. Mark Saunders, a kanadai nagyváros rendőrfőnöke korábban azt mondta, hogy szándékosnak tűnik Minassian tette, de hozzátette, hogy továbbra sem ismert a sofőr indítéka" – írja a hvg.hu az MTI-re hivatkozva.

A Facebook is megerősítette, hogy szexuális frusztrációra jellemzőt posztolt nem sokkal a merénylet előtt Alek Minassian, az "incel" szót is használta, ami a BBC szerint a a "kényszerű cölibátus" rövidítése, "és olyan, a közösségi hálókon tevékeny férfiak csoportjára vonatkozik, akik úgy érzik, hogy nehézségeik vannak a szexuális kapcsolatok létesítése terén. Minassian "incel forradalomról" írt a Facebookon, miközben dicsőítette Elliot Rodger kaliforniai ámokfutót, aki 2014-ben megölt hat egyetemistát, mielőtt végzett volna saját magával is, mert erősen frusztrálta, hogy a nők sohasem vonzódtak hozzá" – olvasható a cikkben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"szándékosnak tűnik Minassian tette... a járókelőkkel teli járdán több mint egy kilométeren keresztül elgázolt mindenkit, aki az útjába került."

Áááá nem, beragadt a gázpedál, a kormány és a slusszkulcs is egyszerre, valamint épp akkor lett neki ritmikus szívkeringettetési és elmezavara is..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.