Az osztrák lap összehasonlító cikkében két idézet alapján állít párhuzamot Orbán és Hitler megszólalásai között. “Az ellenség” címmel írt kommentár szerint az összefüggést nem lehet nem észrevenni. Állítja az osztrák Der Standard című lap online felületén.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Mindenkinek ajánlom Herbert Rauschning: Hitler bizalmasa voltam c.könyvét,amely 1939-ben jelent meg.Megdöbbentő,mintha Habony és társai ebből készítenék fel Orbánt.De ha ezt ő maga fedezte fel,mint politikai szakácskönyvet,akkor nagyobb gazember,mint a Führer.
csipetke
Az nyilvánvaló,hogy orbán Hitlert majmolja.Nyilván nem saját kútfőből dolgozott,Finkelstein javasolta neki,mit kell tennie,és mondania.Csak hát amit anno Hitler megtett,orbán már nem teheti meg,mert sokan köpnének abba a levesbe.Ahhoz orbán kevés,hogy kormányfőknek ő mondja meg a frankót.Kis ország,kis Hitler,amolyan tescos Hitler...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.