Kedélyes beszélgetésnek indult, majd egyszer csak állásinterjúba csapott át Donald Trump és Bill Gates egy márciusi találkozója. A Microsoft alapvetően udvariasan, ám egy hatásos fricskával utasította el a lehetőséget.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bagoly mondja

nem most nem a hóbaglyok egyikéről van szó, de majdnem olyan baromság

A derék hvg.hu szerkesztőség cikkben (legalább is nem vállalja érte a felelőséget senki) számol be arról, hogy „Kedélyes beszélgetésnek indult, majd egyszer csak állásinterjúba csapott át Donald Trump és Bill Gates egy márciusi találkozója. A Microsoft alapvetően udvariasan, ám egy hatásos fricskával utasította el a lehetőséget.”.
Ahogy az lenni szokott hic & nunc sem a témával, hanem annak egy félmondatával foglalkozom.
A próbálkozás kapcsán a cikk megjegyzi: „Hogy Trump ajánlata valóban komoly volt-e, azt egyébként maga Gates sem tudta megmondani, de az elnök tudománnyal való kapcsolatát ismerve ez talán nem is igényel túl sok gondolkodást. Az az ember, aki szerint a globális felmelegedés egy humbug, minden valószínűség szerint a pozícióra is úgy tekint, mint egy púpra a hátán.”!
Nos én meg megjegyzem, hogy: mindeközben; Népünk szemefénye úgy határozott, hogy „Az EMMI-t Kásler Miklós vezetheti ezután”!
S ez tényleg nem igényel túl sok gondolkodás! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.