A floridai Nicole Mojica a Facebookon posztolt egy videót, amin hat éves fia egy felfújható krokodillal játszik, miközben házuk udvarának oldalában, a szék mögött egy igazi aligátor bújik meg. Az állat nagyjából a videófelvétel felénél látható.

Egy valódi aligátor barátkozott felfújható rokonával Floridában

Fotó: Pixabay.com

Mivel a családi ház a Nona folyó mellett fekszik, a hüllő a vízből kimászva jutott be az óriási kertbe. Egy ideig ült a ház bejáratánál is, a nyoma sokáig látszott a földön, majd az udvarban játszadozó kisfiúhoz és az őt videózó édesanyjához közel várakozott. Nicole négy éves lánya csak néhány lépésnyire volt az aligátortól, édesanyja rohant oda, hogy elhúzza onnan a gyereket.

Az esetről esti híradójában az Orlando Televízió is beszámolt. Az édesanya azt nyilatkozta: – Az állat egész idő alatt bámult bennünket. Nem tudom mennyi ideig ült ott és nézelődött.

Fia elmondása szerint az aligátor visszament a ház mögött húzódó folyó vízébe.

Az anyuka elpanaszolta, hogy aggódik a gyermekei biztonsága miatt, amikor kint vannak az udvaron. Floridai sorstársainak a következőt üzente: – Nagyon ébernek kell lenni! Először ti menjetek a hátsó udvarba, ne engedjétek ki egyedül a gyerekeiteket!

(Blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mikor odaköltöztek nem tudott róla, hogy aligátorok lehetnek a folyóban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.