…ezúttal a fővárosi nyolcadik kerületben. Józsefvárosban július 8-án tartanak időközi polgármesterválasztást, miután Kocsis Máté parlamenti mandátumot szerzett. A baloldali és liberális pártok Hódmezővásárhelyhez hasonlóan ismételten független jelmezbe bújtatták közös jelöltjüket, gondolván, hátha megint bejön a trükk, hisz vak tyúk is talál szemet. A választók viszont talán mégsem annyira vakok mint hiszik… Győri Péter “független” jelölt plakátján még csak meg sem próbálták eldugni a balliberális szivárványkoalíciót, akik az új nyolcadik kerületi polgármestert látják a volt SZDSZ-es közgazdászban. Győri Péter régi arca a hazai liberális politikának, hosszú éveken keresztül az SZDSZ-ben politizált, most pedig “független” mezben fut neki a józsefvárosi időközi polgármester választásnak. Nos Győri és csapata már a kampánynak hazugsággal vágott neki. Amikor bejelentették az indulását, a narrátor azt mondta, a kerület civil szervezetei kérték fel és választották a kerület...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@durbincs: ,
Az akadémikusokat nem ismerem, de legalább mögöttük van .. t u d á s , de a legtöbb MEGÉLHETÉSI politikus, ha bukó talán még lángossütőnek sem való, mivel a POFAGOLÓVAL nem lehet sütögetni, csak a .. H Á J U K A T !
Yoda69
@tudode: Ne törd magad a farokkal. Ez egy fizetett provokator. Nem azért ír ide hogy vitatkozzon hanem hogy provokaljon.
tudode
@Yoda69: .
Nem veszem provokációnak. Általában azért dűlőre jutunk egymással, a visszaigazolásai szerint!
tudode
@durbincs: .
Elnézést! Elmulasztottam - a tisztelet a kevés kivételnek - megfogalmazást!
.
Azért MARADJUNK ABBAN, hogy legjobb üzlet a politizálás, küönösen azok számára, akik a HÚSOSFAZÉK KÖRÜL toporognak, stb. stb. stb.
.
Az őket megillető TISZTELETDÍJON túl az = finoman szólva LOPÁS MINDANNYIUNKTÓL, még öntől is, ha NEM TARTOZIK közéjük!
tudode
@durbincs: .
Igen!
.
Politikusnak is .. s z ü l e t n i .. kell. A politika végső soron a... V I T A . . művészete, és nem a laikus állampolgárok LEGROSSZABB TULAJDONSÁGAIRA játszva .. gy ő z n i!
.
Kitől látott, hallott Ön mostanában értelmes, közös nevezővel végződő vitát, a KARAKTERGYILKOLÁSON kívül???
tudode
@durbincs: .
Miért kell ilyen alpári módon bárkit illetni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.