"Nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, amilyen helyzetbe Európa került a bevándorlók miatt" – írta hétfőn Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök, aki szerint "a német nép a vezetői ellen fordult".

Üzenetében az amerikai elnök úgy vélekedett, hogy a migránskérdés "megrázkódtatja a már amúgy is erőtlen berlini koalíciót".

Donald Trump: "nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, mint Európa a bevándorlók miatt"

Fotó: MTI/AP/Evan Vucci

Donald Trump leszögezte: "Németországban növekszik a bűnözés. Nagy hibát követtek el mindenütt Európában azzal, hogy emberek millióit engedték be, akik erőteljesen és erőszakosan megváltoztatják kultúrájukat".

Az elnök, többes számban fogalmazva, hozzátette: "nem akarjuk", hogy ami a bevándorlás miatt Európában történik, "megtörténjék nálunk is". Az elnök nem először bírálja egyes európai országok menekültpolitikáját, már a 2016-os elnökválasztási kampánya során is többször ostorozta ezt. Trump többször is bírálta Angela Merkel kancellár menekültpolitikáját.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Equus1: A kedves Trump hozott anyagból dolgozik, nem ő eresztette be magukhoz a déliek millióit. Az elődjei szarát akarod a nyakába kenni, nem tudom érted e ezt az apróságot?

Igen, jól látja a Trump, amit a mekkergült büdösbanya tett Európával az felér egy török hódítással, a banyának bűnhődnie kell, nem való vezető politikusnak egy ilyen elfuserált istenverte takarítónő(nek való). Úgyvan waga.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Peller Anikó: (20:38) Ezt hiába írod az itteni blogtársaknak. Nem értik mi az a "haza". Nem is tudják miről beszélsz, ezek "világpolgárok"!
Jozefina
Bátyó te már amerikának és a világnak annyi szart okoztál, hogy ezt már fokozni nem nagyon lehet!!!
Jozefina
Trump intékedései miatt állatként bánnak az emberekkel. pedig ő maga az állat!!!??
24.hu/kulfold/2018/06/19/illegalis-bevandorlok-gyerekek-hangfelvetel/
wagabund
@Jozefina: ezt a marhaságot honnan veszed? naponta több tízezer gyereket kínoznak, használnak az ágyban, rabszolgaként dolgoztatják étlen-szomjan., vagy szórakozásból halálra vernek.(az anyjukkal együtt)...mindezt olyan országokban, sőt egész kontinensen, ahol még azt sem tudják ki az a Trump..

csak szólok, hogy a németekhez, és más jómódú országokba özönlött migránsok között is van számtalan bűnöző, méghozzá nem is akármilyen. ... csak az áldozataik már nem tudnak beszélni.
JAJMÁR
Ha jól értem, ez a trampli attól tart, hogy a népe őellene fordul... és a végén még úgy jár, mint a Merkel... ez a veszélye szerinte a migrációnak, hogy az ő hatalmát veszélyezteti. A "nép a vezetői ellen fordul" a migráció miatt! hm. Mondja ezt egy bevándorlóállam vezetője!

Egyébként sajnos, sajnos - és ez az én szomorú tapasztalatom -, hogy ámerika eléggé megváltoztatja a mi keresztény kultúránkat. Anélkül, hogy idevándorolnának. Begyűrűzik minden giccses hülyeségük! De belátom, hogy a "hülyeség" sokkal kapósabb és gyorsan terjed ebben a "keresztényinek" mondott világban, mint az örökölt - és megóvni kikiáltott - kultúránk!
wagabund
@JAJMÁR: ..."Begyűrűzik minden giccses hülyeségük! De belátom, hogy a "hülyeség" sokkal kapósabb és gyorsan terjed ebben a "keresztényinek" mondott világban, mint az örökölt - és megóvni kikiáltott - kultúránk!"...

ez pontosan így van...csak példa a bézbólsapka, az amerikai sorozatok, filmek özöne, az amerikai típusú etetés-itatás..és...az nem is ember, akinek nem ájfonja van..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.