Az Orbán-rendszert kiszolgáló KDNP európai parlamenti képviselője, Hölvényi György azt állította, hogy fake news a hollikos házmatricázás híre. "“óvatosan kell fogadni Ujhelyi álhíreit, ugyanis a szocialista képviselő kommunista hagyományt követve előszeretettel állít valótlanságokat.”- írta.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Legalább ne egy nem létező párt nyilatkozna naponta ostobaságokat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: megint indigót használsz ,muki?
Gauntlet
Matrica? Ezek süllyednek vissza sikeresen az Óvoda 2. Szintjére. Mer' azért az általános isi alsós szintje minőséget képvisel...
Hozzájuk képest.
Clavigo
Hát persze...Inkább nektek hiszek,,,,,,körösztyénszájszagúak,,,,,,mint a saját szememnek.Ez csak természetes.Szarosnyelvű imádkozó sáskák...oszt jó napot.
kereső
A fidesz-kdnp a goebbelsi hagyományokat követve előszeretettel keni rá a saját xarát másokra. Most éppen Ulyhelyire. 9.parancsolat,kedves kdnp-s ep noneme képviselő."Felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot ne tégy", azaz ne hazudj.
koszpeko
@durbincs: Szarházi féreg.
Most kivételesen igazat makogsz.
Csak 2 utált van itt.
Te kis köcsög és a csajod Shikáló.
Commenter
@kereső: és..."szeresd felebarátodat..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.