Elképesztő videót töltöttek fel nemrég a Facebookra: részeg angol szurkolók megtámadtak egy orosz rendőrautót, az egyik a tetején ugrált. Ami ezután történt, az nem ismert a nyugati szemeknek!

„Ez nem Anglia”: brutálisan összeverték az orosz rendőrök a részeg angol szurkolót, miután autójukra ugrott (Videó)

A két huligán, akik állítólag az angol válogatott miatt érkeztek Oroszországba, láthatóan erőteljesen provokálták az orosz rendőröket: az egyikük még a terepjáró tetejére is felugrott, míg a másik a tetőt csapkodta.

A rendőrök erre kipattantak az autóból, és kegyetlenül elverték a részeg angolokat. „Az angol szurkolók elfelejtették, hogy ez az orosz rendőrség” – írja a videó felirata:

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Szegény idiótát nem sikerült megnevelni. Eddig!
Jozefina
Sajnos a rendőröknek lehetett igazuk. Az már más kérdés, hogy mennyire voltak brutálisak??
lópicigáspár
@Pegero: Volt szerencsém végig szolgálni minden rendszert! A legrosszabb a jelen állapot volt. Sajnos túlságosan is képben vagyok, Mélyebbről ismerem mint gondolnád!
lópicigáspár
@Pegero: A Kádár-rendszerben sorkatonaként szolgáltam, mint több ezer tisztességes, becsületes honfitársam és nem tudom, miért ne kellene büszkének lennem rá! Gondolom neked édesapád, nem volt katona, hisz megvetnéd érte, vagy tévedek?
dr. prédikátor
Szerencséje van a baromnak hogy csak a rendőrök osztották ki és nem a specznaz!!!mert akkor még a szart is kiverték volna belőle!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.