Észak-Korea hétfőn jelentette be, hogy lerombolta egyik fontos rakétakilövő állomását, a művelet megtörténtét képekkel támasztották alá. Ez önmagában jó hír, az viszont már kevésbé, hogy Phenjan szinte semmit nem tesz a nukleáris arzenálja leépítéséért, mióta Kim Dzsongun és Donald Trump júniusban találkozott Szingapúrban. Július elején az amerikai külügyminiszter harmadszor utazott Észak-Koreába, hogy az atommegállapodás részleteiről tárgyaljon a diktátorral, aki azonban ehelyett inkább elment egy krumpliföldre szétnézni. Bár Mike Pompeo találkozott magas rangú észak-koreai tisztviselőkkel, sajtóértesülések szerint egyáltalán nem vették komolyan az ügyet. Kim Dzsongcshol, Kim Dzsongun bátyja állítólag a mindössze egy órás tárgyaláson azt hajtogatta, csak arra van felhatalmazása, hogy átvegye a Trump által küldött levelet. A maximális nyomás elve sem működik a leghatékonyabban. A Reuters információi szerint a márciusihoz képest a felére estek a gázolajárak Észak-Koreában, ami nagy

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
K,J,Un nem olyan mint Trump csatlosai.a NATO tagok.Kikbe ha bele'juk is rug,akor is habzo
szajal nyalnak Trumpnak.Hogy Un krumpli foldett ne'zegetett ahelyet,hogy az USA i kulugyel beszelt volna! Jol tette,Mert egy kana krumli tobett er nekik mint az egesz hazug America!
USA sosem tartota be igerete'tt! Csak hazudnak,24 oran att,kozben lene'zik az egesz vilagot!
karma1
Ez a valasz a vitorlashaju bunkosagara. De Un se er tobbet: keleti ember mosolyanak, kedvessegenek, hajlongasanak sohase higgy!
Yoda69
Nem tudom mire szamitott. E. Korea 1 fokkal rosszabb mint Kina. Marpedig a Kinaiakrol is koztudott hogy lepten nyomon atbasszak a masikat.
karma1
@Yoda69: nem mintha trump a kiszamithatosagarol lenne hires,...:o))))
Yoda69
@karma1: De ot legalabb le lehet valtani :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.