Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédéről közölt összegzést hétfői számában a The Times. A brit napilap szerint a miniszterelnök kesztyűt dobott a politikai fősodornak szerte az Európai Unióban a jövő májusi európai parlamenti (EP-)választások előtt, amelyeket döntőnek nevezett a keresztény Európa jövője számára.

Ezt írta a The Times Orbán tusnádfürdői beszédéről

MTI Fotó: Veres Nándor

Orbán Viktor páneurópai kampányt akar folytatni, hogy helyreállítsa a hagyományos konzervatív politikát, amely szerinte ellenzi a bevándorlást és a multikulturalizmust, kiáll viszont a hagyományos keresztény családmodell mellett – olvasható a konzervatív lapban.

A cikk a magyar miniszterelnök szövetségesei között említette Lengyelországot és Sebastian Kurz osztrák kancellárt. Megjegyezte viszont: Angela Merkel német kormányfő számára kínos, hogy Orbán Viktor az ő centrista, főáramú politikájától a "populista nacionalizmus" felé elmozdulva fogalmazza újra a kereszténydemokráciát.

A stratégia azonban vonzó a Merkel pártjával együtt kormányzó bajorországi konzervatívoknak – vélekedett.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyesek most kezdenek ébredezni, miután a második választást csalta el kétharmadra, és világossá tette, hogy itt rajta kívül nem uralkodhat senki. Ő itt élet és halál ura. De Orbán ilyen volt már 2010-ben is, sőt előtte is, a rendszere pedig 2011-2012-ben készen állt, és jogilag azóta semmit nem változott. Csak egyre jobban látszik rajta a Sátán rút pofája. De még mindig védik, mentegetik, gyáván hazudoznak róla. Bebetonozták úgy, hogy nyíltan a 2030-as terveiről beszél ez a pojáca, és igaza van: már felkelés sem lesz ellene. A Biblia szerint, ha a szűz nem kiabál, ha megerőszakolják, akkor maga is vétkes. Ekkor az nem erőszak, hanem az erőszakolt is benne volt. Magyarország azzal, hogy nem kiabál, és nem tiltakozik, a szüzességét dobja el, az erőszakot fogadja el, s prostituálttá teszi magát. Egy részeg, bunkó fehérvári huszár brutális erőszakolását letagadva. A ringyója lett Orbán Viktornak, egy köztörvényes bűnözőnek, pitiáner tolvajnak, rasszista fasisztának. Ez Petőfi népe, Dózsa György népe. Ady Endre, József Attila, Bartók Béla, Jancsó Miklós polgártársai. Ahol szitokszó a szabadság, a liberális demokrácia, a politikai korrektség, és ahol engedik, hogy ezeket az értékeket meghamisítsák, kiforgassák, hülyékkel azonosítsák, s engedik a felvilágosodást és a liberalizmust ellenséggé tenni, azok saját maguk alatt vágják a fát, és az a nép kollektív öngyilkosságot követ el. Magyarország egy elmebeteg fasisztára bízta magát, és önként lemondott a vele született jogairól, az emberi méltóságról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Shikari: Anyádat kellett volna " megfékezni ",,mikor elleni rohant veled a nádasba,,agyalágyult lápi móc.
magyarbakancs
@Shikari: "liberalizmus embertelen, gyilkos eszméje ellen és képviselni kell a magyarság érdekeit!" Magyarázd meg nekem létszíves mi értesz gyilkos a liberalizmuson ,és mi a Magyar érdeke.?
magyarbakancs
@Shikari: Mert ön és a zakkant vezetője beszél az maga a tömeg pusztító fegyver.
Az európai parlament padsoraiban több a keresztény demokrata sz,sz jobboldali politikusa mint zöld,liberális,szocialista.
akkor mi ellen kell harcolni megint nekünk.?
magyarbakancs
@Shikari: ne hablatyoljon magyarázza meg mi az ,hogy MAGYAR érdek.
egyértelműen fogalmazza meg.
ha nem tudja akkor egy ócska okádék revans politikai duma. amit el enged.
magyarbakancs
@Shikari: Tele van a cipőm evvel a MAGYAR érdek dumával.
Olyankor engedik ezt a dumát akár jobb akár baloldalon mikkor a politika ellenséget keres és evvel akarja meg magyarázni a tehetetlen faszságukat a gazdasági,társadalmi kérdésekre.
magyarbakancs
@Shikari: Családos?
Ne adja isten ,hogy gyereke leszbikus,vagy homoszexuális legyen akkor is deviáns, aberrált, bűnös, törvénytelen, erőszakos, emberellenes, élet elleni, nemzettagadó. aljas, számító, mocskos és rohadt!" tartaná gyermekét?
Ön írta ezeket a szavakat.
tudode
Majd a Civil/Cinkos Összefogás megvédi a NER félresikerült "urát"
.
------ A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
.
os.mti.hu/hirek/137648/a_civil_osszefogas_kozhasznu_alapitvany_kozlemenye
.
Nem kell félni, NEM FOG FÁJNI, egyenlőre "csak" verbálisan!
csak úgy....
@Shikari: kerüld a napot tibim! nem vagy már autentikus!
náladnál,agyilag elvetemültebb embert,még nem láttam! ,...talán a durbincs...
csak úgy....
@Shikari: a kedves mamád a libsi,aki nem csapott a falhoz a születésed után!
te nem tényeket közölsz,te egy ritka buta ember vagy és unalmadban hülyeségeket beszélsz!
tudode
Tárgyilagosan HOL TART AZ ORSZÁG "ezekkel" a POFAHŐSÖKKEL nyolc év nyüglődés után:
.
------Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
----------------------------
.
Amelyet alátámaszt az MNB 180 pontos gazdaságfejlesztési "önkritikával" egyenlő beismerése, hogy Xarban van a NER karavánja:
.
vs.hu/gazdasag/osszes/mnb-180-pontos-javaslat-0710
.
A reformok elmaradása következtében a STADION, és TÉRKÖVEK árnyékában:
.
www.mnb.hu/letoltes/mnb-180-pontja.pdf
.
Az ország GYÁSZA az, hogy TÖRTÉNELMI ESÉLYT húzott ki a NER a saját, és mindannyiunk lába alól, olyan szakbarbár módon, MINTHA NEM TÖRTÉNT VOLNA SEMMI, azon túl, hogy a haverok, és barátok, és a FŐKOLOMPOS gazdagodott volna!
.
A külföldi demokraták NÉZNEK KI A FEJÜKBŐL, hogy a magyarok BEÉRIK egy ilyen minőségű kompánia baromkodásával!
.
A TÉNYEK, és a SZÁMOK még nem hazudnak!
csak úgy....
@Shikari: figyusz hülye! inkább mondják rám,hogy libbsi mint azt,hogy shikari tibcsi! ;)
csak úgy....
@tudode: orbán hatalmas slamasztikába taszítja az országot! akarva ?-akaratlanúl?
tudode
Magától beszél az, hogy a II. világháborút is túlélt MAGYAR NEMZETET kiherélte a NER:
.
----- A Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. közleménye
MAGYAR NEMZET
2018. április 10., kedd 10:43, frissítve: kedd 11:55
.
mno.hu/magyar_nemzet_gazdasagi_hirei/nincs-erteke-az-oktatasnak-1294596
.
A Magyar Nemzet élt 80 évet,
.
A sarjadzó DEMOKRÁCIA pedig HÚSZ ÉVET, mindkettő sorsa: KUKA!!!
.

.
Keletiszel
Csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy van az úgynevezett nyugati típusú demokrácia, amelynek része egyrészt a keresztény értékrend (minden ember egyenlőnek születik, a tehetősebbeknek kötelességük az elesettek támogatása, stb), másrészt pedig bizonyos szabadságjogok is (a szabad vélemény nyilvánítás, szabad választás, stb) amelyek nem ellentétesek a kereszténység alapelveivel. Van továbbá az autokracia, amely a magyarság érdekeire hivatkozva kétségbe vonja a szabad versenyt (ld. Mészáros Lőrinc cégei), az eltérő csoportokat (más vallásúak, szegények, menekültek) pedig ledegradalja. Nos, ez utóbbi berendezkedés olyan országokban dívik mint Oroszország és Törökország, és ennek az alapjait sikerült Orbánnak lefektetnie!
tudode
@csak úgy...:
.
Ez annál TÖBB, mint "slamasztika"!
.
Amint megszabadul az ország ettől a MAGÁNKALÓZOKTÓL, v virtuális MAGÁNHADSEREGTŐL, az alattvalók oltári nagy ÁLDOZATA árán, ha szeretnének DEMOKRÁCIÁBAN élni, mindent előről kell kezdeni a HIDEGHÁBORÚ ELMÚLTA után!
.
Hisze KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN államhatalom jogilag NEM LÉTEZŐ Magyarországot rángatja, mint a fehérneműjét!
csak úgy....
@Shikari: figyusz gyagyás! azt tudod,hogy ha a vikid valóban a liberalizmus ellen küzdene,mint azt te a buta buksidban képzeled,akkor elöször a mercedest és az audit kéne kizargatnia az országból!? a teljes fölsö és alsó vezetés FDP s, és nagyon "liberálisok" !
említettem már ma,hogy buta vagy mint a segg?
kereső
@csak úgy...: Arról már nem is szólva,hogy az orbán kormány echte neoliberális gazdaságpolitikát folytat./minusz a mészáros lölö+ járulékos részei/.Aki nem hiszi járjon utána...
csak úgy....
@kereső: Ezt a shikari-durbincs félék nem látják át! Ezeket ráuszították az úgy nevezett "libbsikre" ,fingjuk nincs róla,hogy kik azok és ezért mindenkibe bele harapnak,mint a veszett kutyák!
Donáld Tramp
@csak úgy...: Vagy lehet hogy MEGVÉDI !!! Idióta !
Keletiszel
Az meg vicc, hogy pont azok pocskondiázzák legjobban a liberális alapértékeket, akik a román kormánytól nagyobb liberalizmust várnának el (pl. Erdély autonómiáját).
csak úgy....
@Donáld Tramp: te is nekem...,kitöl ? te idióta!
Rockxy
Mert a tájmz tekintélyes sajtóorgánum?
Kinek a szemében? :)
Nessy
Az Orbán - Semjén féle "kereszténység" fényévekre van a valódi kereszténységtől. Ez csak státusz kereszténység! Híjával minden Krisztusi tanításnak! Ennek a "megvédése" a lopj, hazudj, vedd el más földjét, vagyonát, büntesd az elesetteket törvényeik, és a saját hatalmuk védelme!
kokopelli
@Rockxy: cca. 5 500 000 példányszám hetente,és a világ minden részén
egynapos késéssel olvasható! ;-)
justhpeter
@Rockxy: 14:39: Hát orbáni ésszel én is a Magyar Időkre szavaznék a The Times helyett, hiszen én is kis orbánnak születtem, de aztán tovább tanultam. A sok tanulás pedig arra ösztönöz, hogy kivárjam azt az időt, amikor a sok magyar orbáni keresztény a megmaradt csupasz segükkel kötélen szeretnék látni a saját gazdaállatát a sleppjével együtt
csak úgy....
@kokopelli: Tudsz valamit azoknak is,kiknél "szalajszt" a bringa? ;) Dörmögö Dömötör...stb.?
36
@Rockxy: Igen. Közben a HírTV itthon átkerül a Mediaworks-höz. Azért kíváncsi lennék most, a korábban Simicskához átállt HírTV-sek gyomor és idegállapotára.:)
Eladott Ország
Egyesek most kezdenek ébredezni, miután a második választást csalta el kétharmadra, és világossá tette, hogy itt rajta kívül nem uralkodhat senki. Ő itt élet és halál ura. De Orbán ilyen volt már 2010-ben is, sőt előtte is, a rendszere pedig 2011-2012-ben készen állt, és jogilag azóta semmit nem változott. Csak egyre jobban látszik rajta a Sátán rút pofája. De még mindig védik, mentegetik, gyáván hazudoznak róla. Bebetonozták úgy, hogy nyíltan a 2030-as terveiről beszél ez a pojáca, és igaza van: már felkelés sem lesz ellene. A Biblia szerint, ha a szűz nem kiabál, ha megerőszakolják, akkor maga is vétkes. Ekkor az nem erőszak, hanem az erőszakolt is benne volt. Magyarország azzal, hogy nem kiabál, és nem tiltakozik, a szüzességét dobja el, az erőszakot fogadja el, s prostituálttá teszi magát. Egy részeg, bunkó fehérvári huszár brutális erőszakolását letagadva. A ringyója lett Orbán Viktornak, egy köztörvényes bűnözőnek, pitiáner tolvajnak, rasszista fasisztának. Ez Petőfi népe, Dózsa György népe. Ady Endre, József Attila, Bartók Béla, Jancsó Miklós polgártársai. Ahol szitokszó a szabadság, a liberális demokrácia, a politikai korrektség, és ahol engedik, hogy ezeket az értékeket meghamisítsák, kiforgassák, hülyékkel azonosítsák, s engedik a felvilágosodást és a liberalizmust ellenséggé tenni, azok saját maguk alatt vágják a fát, és az a nép kollektív öngyilkosságot követ el. Magyarország egy elmebeteg fasisztára bízta magát, és önként lemondott a vele született jogairól, az emberi méltóságról.
Desischado
Az világosan leszűrhető, hogy orbán a végtelenségig akar hatalmon maradni. Remélem, hogy egyszer felébred a magyar nép, és végre a kötélen fog himbálózni a bandájával együtt!
terlasz
@Desischado: Nemcsak hatalmon akar maradni, de Európát is a maga aberrált képére akarja formálni. Egy háborút is szívesen bevállalna, ha a segge védve lenne.
Desischado
@terlasz: Kénytelen vagyok egyetérteni, szerintem is megtenné. Ez a parazita egy rákfene az ország testén.
verőce21
Itt az ideje, hogy az európai választás valóban egy nagy komoly közös európai kérdésről, a bevándorlásról szóljon, …hogy minden erőnket a következő évben erre a nagy és döntő jelentőségű választásra összpontosítsuk.

Az európai elit láthatóan ideges. Ideges, mert az előttünk álló európai választás révén, annak mi ízlésünk szerint kedvező eredménye miatt, Európa muszlim átalakítása - amit mi csak Soros-tervnek nevezünk -, elakadhat.
RonaGyuri
ezt a beszámolót kicenzúrázták, így ehhez teszem be a mondandómat:

Mai matyar disztópia

s legalább annyira találó, mint a Animal Farm

A derék 444.hu igazán remek kis cikket tett közzé „Európa még nem is tudja, micsoda korszakot hoz el neki Orbán Viktor” címmel.
Igencsak üdítő olvasni alig pár órával azt követően, hogy a derék matyar média megint-egyszer – szinte szó szerint, kis túlzással még a gépelési hibákat is másolva – adta közre a derék MTI „műferdítését”. A hazai propaganda áldozata most a The Times „Next EU election will finish liberal elite, says Viktor Orban” című beszámolója. Ahol még a cím is arra utal, hogy arról számoltak be, hogy Orbán azt állítja, míg a derék matyar firkászok szerint a portál így véleményezte, pedig valójában nem véleményezte! =))
Csak a számomra legjobban tetszőkből:
„Az új közös alkotmány igénye ősidők óta ott van az európai lelkekben. Ez megszületik végre, népszavazást nem tartanak róla, mert szinte magától íródik. A hivatalokban és metróállomásokon felállított európai alaptörvény asztala mellett befűzik az új kiadású Bibliákba is. A liberálisok által lejáratott Örömóda helyett Leslie Mandoki új himnuszt ír a kontinensnek. ”
„Patyi Andrást nevezik ki a strassbourgi és luxemburgi bíróság élére. Az Európai Ügyészség vezetője Polt Péter lesz, így már Magyarország is csatlakozik a közös bűnüldöző szervezethez.”,
„valamennyi orosz és szír kormánytag ingyenes EU-s útevelet kap a Rogán Antal féle uniós letelepedési kötvényprogram promóciós kampányában. ”,
„ Az irodalmi Nobelt a megtépázott tekintélyű svéd akadémia helyett a Magyar Idők szerkesztősége ítéli oda. ”,
„A történelmi igazságszolgáltatás apró gesztusaként a németek visszaszolgáltatják a berni vébédöntőn elcsaklizott aranyainkat”,
„Az európai emlékezet megbízottjaként Schmidt Mária szervezi Angliában a Guy Fawkes-napot, Franciaországban a július 14-i ünnepségéket, óriásplakátokon mindkét országban Dózsa László beszél korabeli tapasztalatairól. ”
ja és a kép sem...
Eladott Ország
@Shikari: tegnap, 11:16; Összefoglalom, jó? Jó. Szarul állunk. A V4 országok közül nálunk halnak meg a legtöbben, de legalább a legkorábban is, az életszínvonal is a sereghajtásra jó, ellenben lényegében a külföldi befektetőktől függ az ország. Tanulság is van, miért pont az ne lenne? Vagy a kormánypropagandát kell elfogadni, vagy a tényeket. A kettő még a végtelenben sem találkozik egymással.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/%C3%A1r.png
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/gdp.png
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/hal%C3%A1l.png
verőce21
Helyre kell állítani a hagyományos konzervatív politikát a jövő évi EP választáson!

"A liberális demokráciának van alternatívája, úgy hívják, hogy kereszténydemokrácia, és a liberális elitet le lehet váltani egy kereszténydemokrata elitre.
Mondjuk ki nyugodtan, hogy a kereszténydemokrácia az nem liberális. A liberális demokrácia az liberális, a kereszténydemokrácia az nem liberális, ha úgy tetszik, illiberális."
Nessy
@verőce21: Azzal mindenki tisztába van, hogy jelenleg nálunk az érvényesül, aki szervilis, bigott, nincs saját véleménye, csak a kormány propagandának hisz, a tények nem érdeklik. Azaz illiberális.
Kereszténységről majd akkor meséljen pártunk és kormányunk, ha a VII.,VIII.,X. parancsolat be nem tartása nem lesz törvényben előírtan kötelező a fidesz számára! Ha az elesetteket nem hagyja magukra, ha a hajléktalanságot, nyomort nem kriminalizálja.
verőce21
@Nessy: (09:03) A kereszténydemokrácia nem arról szól, hogy hitelveket kell, ez esetben keresztény hitelveket kell védelmeznünk. A kárhozat meg az üdvözülés kérdésében sem az államok, sem a kormányok nem illetékesek.
A kereszténydemokrata politika azt jelenti, hogy a keresztény kultúrából kisarjadt létformákat kell védeni. Nem a hitelveket, hanem az abból kinőtt létformákat. Ilyen az emberi méltóság, ilyen a család, ilyen a nemzet, mert a kereszténység nem a nemzetek fölszámolása útján akar eljutni az egyetemességhez, hanem a nemzetek megőrzésén keresztül, és ilyenek a hitbéli közösségeink is, ezeket mind védeni és erősíteni kell, ez a dolga a kereszténydemokráciának és nem a hitelvek megvédése.
Nessy
Egyik a másik nélkül nem megy. Nem bánom, de a szent inkvizíciót ne vezessék be.
Tudod, ameddig kicsik a gyerekek, van házastársad, addig "védik" a családot. Igaz kissé szelektíven. Aztán a gyerekek kirepülnek, múlnak az évek, egyedül maradsz, és kiderül, hogy egy ingyenélő nyugdíjas vagy, aki feléli az ifjúság jövőjét. és ezt még ki is mondják!
magyarbakancs
@Shikari: Ön és a miniszterelnök egy uszító mindenkit lenező egyének tartom.
Süket duma amit maga meg a miniszterelnöke vartyog naponta.
magyarbakancs
@Shikari: "Az, hogy a liberális olyan, amilyennek leírtam, mi köze ennek a homoszexualitáshoz?" deviáns, aberrált, bűnös, törvénytelen, erőszakos, emberellenes, élet elleni, nemzettagadó. aljas, számító, mocskos és rohadt!"
Az ön szavai
magyarbakancs
@Shikari: "Nem vagyunk egy súlycsoport"
Ebben igazat adok ön egy ember zagyvalékos dumáját csontra beszopja.
Nem gondolkodik csak helyesel mert agy áll keresztény, volt liberális,komcsi ivadék.És amit mond Orbán úr azt kritika nélkül szajkózza.
Maga meg egy gerinctelen, hajlongó embernek tartom kinek véleménye nincs .csak a propagandát szajkózza.
Rockxy
@kokopelli: A példányszám sokat mond azokról akik olvassák.
A fősodrú média a globalista elit szócsöve, nem a rabszolgáké.
Rockxy
@justhpeter: Liberális, demokrata kötélen? Nem mindegy! :)
kereső
Tapasztalatból tudjuk, hogy amit a fidesz/fideszesek mondanak, annak az ellenkezője igaz-és inkább jellemző rájuk,mint akiről/amiről mondják-igy kell kezelni shikari -és méginkább orbán- meghatározásait,kinyilatkoztatásait. Hazudnak-nem is kell hozzá olvasniuk.megy az náluk magától is.
terlasz
@Shikari: A fidesz bűnei (nem teljes a lista, de jó hosszú):
1. A magánnyugdíj-pénztárak vagyonának államosítása.

2. Az egykulcsos adórendszer bevezetése.

3. Az egyházak politikai szerepvállalásának kikényszerítése.

4. A választási rendszer megváltoztatása úgy, hogy kedvezzen a Fidesznek.

5. A Magyar Nemzeti Bank alapítványainak pénzfelhalmozása.

6. Az ügyészség megszállása, bírák megfélemlítése.

7. Az oktatási rendszer központosítása.

8. Az egészségügyi reform elszabotálása.

9. Államilag felügyelt korrupciós hálózat kiépítése.

10. A sajtó megszállása.

11. Az uniós források megcsapolása.

12. Harc Brüsszellel.

13. Stadionépítések.

14. A szolidaritás eszméjének kiölése a magyar társadalomból.

15. Barátkozás Putyinnal.
16. Az érdemi párbeszéd megszüntetése a társadalommal, illetve a politikai vetélytársakkal.

17. Valódi kormányzás helyett migránsozás, sorosozás, ENSZ-ezés.

18. Új, kapzsi arisztokrácia megteremtése és pénzelése.

19. A folyamatos pávatánc következtében a politika hitelességének elvesztése.

20. Pusztán a munkanélküliségi statisztikák javításra szolgáló közmunkaprogram.

21. A kormányprogram, és általában a jövőkép hiánya.

22. A külföldön dolgozó és az itthon tanuló fiatalok sorsa iránti totális érdektelenség.

23. Rasszista uszítás közpénzből.

24. Hajsza a kormánykritikus civil szervezetek ellen.

25. Minden olyan ember megbélyegzése, akik felemelik szavukat Orbán-rendszere ellen.

26. A Kubatov-lista létrehozása és frissítése.

27. Újabb és újabb összeesküvés-elméletek gyártása.

28. Folyamatos, drága és elemi iskolás szintű kormánypropaganda nem csak a kampányidőszakban.

29. A devizahitelesek átverése.

30. Mészáros Lőrinc szuperszonikus gyorsaságú megtollasodása.

31. A durva politikai hangvétel és fenyegetőzés általánossá tétele.

32. Az átláthatatlan és korrupciógyanús letelepedési-kötvényprogram beindítása.

33. Vesztes harc az államadósság ellen.

34. Farkas Flóriánra...
terlasz
@Shikari: folytatás:
35. Adósságok felhalmozása Paks II. és a kínaiak érdekeit szolgáló Budapest-Belgrád vasút miatt.

36. A kínos kérdések elől menekülő kormánypárti politikusok prototípusának megteremtése.

37. Bayer Zsolt fékezhetetlen uszításának támogatása és bátorítása.

38. A szervilizmus és árulás megjutalmazása.

39. Gyáva megfutamodás minden olyan helyzetben, ahol vereséget szenvedhet a Fidesz.

40. Donald Trump támogatása az amerikai elnökválasztási kampányban.

41. Valódi kormányzás helyett kommunikációs stratégiák variálása.

42. A Fidesz kereszténydemokrata pártból nyolc év alatt az európai szélsőjobb vezető ereje lett.

43. Büntetlenül helikopterezhetnek és lőhetnek ki háziasított rénszarvasokat a politikusaik.

44. Egy Habony Árpád nevű ember irányítja a kormány kommunikációját, akit nem ismer Orbán Viktor.

45. Lázár János kedvére alázhatja a szegény, kiszolgáltatott embereket.

46. A teljesen haszontalan és veszteséges felcsúti kisvasút megépítése és üzemeltetése.

47. Milliárdok elköltése a Budai vár felújítására, hogy oda költözhessen Orbán hivatala.

48. Az eleve bukásra ítélt olimpiai pályázat beadása, majd annak gyors visszavonása.

49. Határon túli magyar szervezetek és sportegyesületek finanszírozása a kormánytámogatásáért cserébe.
50. Tiborcz István. Mert, ahogy egy dakota közmondás tartja: "A vő bajjal jár."
JAJMÁR
A család nem a kereszténységből nőtt ki, hiszen már jóval előbb is volt, és egyéb vallású közösségekben is van, ahogy nemzet is...
A kereszténydemokrácia lényege jóval összetettebb. A politikai paletta közepén helyezkedik el, - és ilymódon híveket szerezve jobb és bal oldalakról is, széles szavazóréteget tud szerezni, hiszen a keresztényi elvekkel sok ember azonosul. Mivel a jobbszélre ráégett a fasizmus bélyege, a balszélre meg a kommunizmusé. A "baloldali konzervatív" elvek erősödtek.

De nincs semmi baj a kereszténydemokráciával, rengeteg értéke van, és a kereszténydemokratákkal is minden rendben, ha ilyenek!

"A kereszténydemokraták hisznek a parlamentáris rendszerben, és a természetes közösségek (család s különböző egyesülések) meghatározó szerepében. Gondolkodásmódjuk előnyben részesíti a decentralizációt a régi hagyományokkal egyetemben, miközben egyidejűleg pártolja a nemzetek feletti autoritás egyes formáit és a nemzetközi együttműködést."
terlasz
@JAJMÁR: " nincs semmi baj a kereszténydemokráciával," Igazad van, de a képviselőivel annál inkább. Hülyítésre használják, mert a keresztény ember nem kérdez csak elfogad, így van nevelve.
Eladott Ország
@Shikari: Magyarországon 2010 és 2015 között, azaz hat év alatt 1506 milliárd forint párolgott el úgy, hogy az elmúlt években naponta 2,2 milliárd forint érkezett Magyarországra. Ez alatt az idő alatt olyan cégekhez (beleértve állami cégeket is) vándoroltak ezermilliárdok, amelyek nemhogy fejlődtek volna , de leginkább tönkre mentek. De Magyarországon fordulhatott elő a fényes sikerek közepette például, hogy
-59 darab földbe ásott lyukra összesen 558 millió forintnyi uniós támogatást baszott el a kormány. Bicskén.
-660 millióba került, ráköltöttek még 140-et, így 800 millióért legalább üresen áll és tökéletesen használhatatlan rakamazi Teknősház.
-Hatvanban több mint 1 milliárd forintot égettek el egy gazos, idejekorán felújításra szoruló bicikliútra és egy kerékpáros kalandparkra, amely balesetveszély miatt zárva van. A projekt révén Mészáros Lölö zsírosodott.
Holnap hajnalig sorolhatnám a példákat arra, ami Lázár pofájára fényes sikerként fér rá, amire büszke, és aminek a folytatását ígéri. Mert a pénzt el kell költeni, ugye. És akkor egy szót nem szóltam Tiborcz kivilágító ügyleteiről, az üresen és kihasználatlanul csühögő játékvasútról, helyi kiskirályok vadászházairól, szállodákról, kastélyokról, térkövekről és egyéb közhasznú gyalázatokról. Javaslom, tegyük el ezeket a nyilatkozatokat az utókor számára, és miközben a 4-es metró körüli példátlan korrupcióról (valóban az) szóló mantrákat hallgatjuk, ne feledjük el: ilyen történelmi lehetősége, mint amit hat év alatt az Orbán-kormány eljátszott, soha többé nem lesz Magyarországnak. Fejlődés, előrelépés, hosszú távú programok helyett túlárazott pályázatokon szórták szét egymásnak a csilliárdokat. A soha nem látott mértékű uniós támogatás ellenére a gazdaság stagnál, Bulgária kivételével mindenki elhúzott mellettünk.
Aki viszont majd évek múltán tudni szeretné, a legvidámabb barakkból hogy lett Európa pöcegödre, az vegye elő többek között Lázár nyilatkozatát is. Amelyben elismeri, hogy ide jött a legtöbb pénz, és ez...
Eladott Ország
folytatás, 06:58; ...lett belőle. Felfoghatatlan pénzmennyiség mellett rohadó infrastruktúra, szociális- és egészségügyi ellátás, kivéreztetett oktatás, példátlan dolgozói szegénység, megannyi tönkretett tisztességes vállalkozás, külföldre menekült százezrek, és a táskás szemű, milliárdos mangalicaszerelők. Hogy ezzel még gátlástalanul verték is a mellüket, külön tragédia.
magyarbakancs
@Shikari: Súlyos tévedésben van nem érdekel engem a liberális,konzervatív,szocialista politika.
Napi szinten találkozom a kormányok intézkedéseivel.
ami kihat az emberekre.
Ebből vonom le a következtetést.
És kritikával illetem a szocialista politikusokat.
,ugyan úgy mint a konzervatívokat.
JAJMÁR
@terlasz: Lehet talán, hogy picit "eltorzult", és ez se nem liberális, se nem kereszténydemokrácia, és a követői se kereszténydemokraták? De már olyan sokszor megállapítottuk, hogy nem kell elveket keresni ott, ahol nincsenek.
terlasz
@Shikari: Te nem valós tényeket említettél, hanem erősen vitatható féligazságokat. A "libsi rágalom" nagyobbrészt a valóságot közvetíti, de időnként némi túlzással él. Persze, neked elég csak hinni...
terlasz
@Shikari: Az a baj, hogy az én napjaimat az határozza meg, hogy elviselhetetlen számomra a fidesz mérhetetlen rablása, az uszítás a szellemi fertő, amivel mérgezik a hétköznapjainkat. Ha nem így lenne, akkor egész biztosan rájuk szavaznék, ami egyszer meg is történt, de soha többet.
Sámannus
Híg fossal nem fognak palotákat építeni. Nálunk már csak infúzióval él a beteg .Nincs semmi amivel dicsekedhetnék a nagy pofázáson kívül.
Jozefina
Hát akkor ezt érdemes elolvasni!!! Egy EU Néppárti politikus véleménye!!!
444.hu/2018/08/03/orban-most-tenyleg-...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.