Úgy írom, ahogy azt a Hindustan Times mondta. Van Indiában egy falu, Mewat megyében, úgy hívják, hogy Maroda. Ott él Aszlup Kán, a teherautósofőr is. Még múlt szerda éjjel, jó 11 óra tájékán föltűnt neki, hogy a házához tapasztott kis istálló ajtaja nyitva áll. Aszlup Kánnak egykoron 5 kecskéje volt abban az istállóban, de abból mostanra 4-et már elloptak. Így hát nagy fölindulás keltette hatalmába, mikor látta a tárva álló ajtót. És valóban, benézve azt látta, hogy az utolsó állatának is nyoma veszett. Fölserkentette a falu számos lakóját, mentek az utolsó kecske keresésére. Egyszeriben rá is bukkannak az állatra, akin 3 férfi csillapította nemi gerjedelmét éppen. Míg ketten az állatot fogták le durván ütlegelve, addig egy társuk önmagát veszejtette el a kérődző testének nyílásában. Régről ismert lókötő volt mindhárom jómadár! Korábban tömlöcben is senyvedtek, hiszen motorkerékpárt és tehenet is loptak már a hétpróbás zsiványok. A falusiak jól el is verték őket, azok meg óbégattak,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Eriksson: Ez a Józsi nem egy sekrestyés véletlenül? Mert én meg azt hallottam, hogy a plébános éppen gyóntatott egy lelket, azt kérdezi:

- mit vétettél fiam?
- hát az úgy volt, hogy megdugtam a macskát.
- nahát, és mondd el hogy csináltad.
- azt úgy, hogy a macskát beledugtam a gumicsizmába azt úgy hátulról jól megkettyintettem.

- Jóóózskaaa! Gyere gyorsan! Tudom már hogy kell a macskát baszni, nem úgy ahogy mink szoktuk, mind összekaristolja a tökünket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@CsipkeRózsa: Igen ő. Köszi szépen!
wagabund
@Eriksson: helyette Hofi Géza válaszolt a kedves kérdezőnek...a hallgatóság sikítva röhögött.

jutubon meghallgatható.
balu1
@Peller Anikó: Hallottam egy időben ilyen poénokat, a macskát kályha könyökcsőbe kell bújtatni, mert akkor nem karmol és közben csókolódzni is lehet vele :D
A Kecskét meg a saját lábon lévő gumicsizmába kell állítani a hátsó lábával... :D
Na meg mi az elnézés..:
Ha elnézést kér valaki (férfi), mivel lehet megviccelni.. Erre mondják, "tudod mi az elnézés? Amikor toszod a kecskét és közben elnézel a távolba bambán a két szarva között". :D
A madarat meg röptében kell... :D

Na de a kicsi boci... Ez viszont komoly, amit most írok. Ez elhangzott egy fiatal tehenész szájából.
Mondta egy vidéki srác még régebben, akinek voltak tehenei és kicsi bocija, hogy igazán jól csak a boci tud szopni az érdes nyelvével, mert anyja cicijének nézi.. :) Gondolom, kipróbálhatta, amilyen lelkesen mondta, szinte felcsillant a szeme. én meg csak néztem, hogy akkor tényleg kipróbálhatta??
Másik igaz történet..
Volt a munkahelyen egy asztalos bácsi karbantartóként dolgozott.
Hallottam egy beugratós viccet, amit elkezdtem mesélni neki. Ezt úgy kell előadni, mint ha velem történt volna. Mondom, hogy "gyerek koromban vidéken a tehén istállóba bevittem a tehén mögé a hokedlit, rá a sámlit.. a tehén nem kirúgta alólam. aztán megint felraktam egymásra..
Itt az öreg közbe vágott, neki a tyúkot sikerült megdugnia! Mondom tényleg? Igen, persze. -mondta-
Mondom neki, és mi lett? azt mondja, tiszta tyúkszar lett közben. :D :D :)

Na de az én tehenes viccemnek az lett volna a vége, amit már nem hagyott elmesélni az öreg Karcsibácsi, hogy hokedi sámli kirúgta, megint hokedli sámli és megint kirúúgta. Meg kellett kérdezni, hogy "veled ne történt ilyen?". Mire a legtöbben azt válaszolják, hogy nem, velem nem történt ilyen. Erre az a válasz, hogy "akkor neked sikerült".
Na de erre Karcsi bácsi engem lepett meg legjobban az igaz történetével, hogyan szarta össze a tökét a tyúk a baromfi udvarban még fiatal korában, amikor meg akarta dugni. :)
balu1
Az viszont szörnyű, amit a cikkben leírtak.
1magyar
Az ilyen rovarokat" mind kilőném, nehogy szaporodjon! Egyszer csak elfogynának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.