Rendőrök lőttek le egy 20 éves, Down szindrómás fiút miután elszaladt otthonról egy játék pisztollyal. A Stockholm-i Eric Torrell „fenyegetően” viselkedett ezért lövéseket adtunk le – mondta egy rendőrtiszt. Elhagyta az otthonát egy műanyag játékkal – ami az édesanyja szerint úgy nézett ki, mint egy géppisztoly – mielőtt a családja bejelentette volna az eltűnését. De …

Forrás: vitalnews.hu
Feltöltő: Veress Máté
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Most mit lehet ehhez hozzátenni ! Nem fenyegetünk senkit sem , nem szórakozunk sehol sem, fegyverhez hasonló tárgyal sehol sem ! Van ahol komolyan veszik az ilyeneket és komolyan lépnek fel az ilyenek ellen ! Magyarországon már akkor feljelenthetik a rendőrt, ha valamit kérdez és nem tettszik, vagy rosszul néz rá az emberre ! nem is mernek már kérdezni és intézkedni sem nagyon ! Szomorú és akkor mindenki védje meg magát úgy, ahogyan tudja és akarja ha megtámadják, vagy valami baj történik !
1magyar
A rendőr abban a pillanatban mikor fegyveres támadás éri nem tudhatja, hogy szórakoznak vagy komoly, ezért komolyan kell venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.